> Service>Langsom Pc - Jeg Gør Din Langsom Computer Hurtig Igen!

Langsom Pc - Jeg Gør Din Langsom Computer Hurtig Igen!

Langsom Pc - Jeg Gør Din Langsom Computer Hurtig Igen!
ItHansens Google+ Konto

Langsom Pc - Jeg Gør Din Langsom Computer Hurtig Igen!

Gør din computer hurtig igen! 3 gode råd du selv kan prøve, hvis du har en Langsom pc

  1. Download og installere Ccleaner Her, og kør en rens. Se videoguiden Her
  2. Slå opstartsprogrammer fra. Da det for det meste ikke er nødvendigt, at de programmer starter op med Windows. Og som er med til at sløve opstarten. Dette kan også gøres med Ccleaer under fanen værktøjer, opstart.
  3. Mange problemer er forbundet med din browser når du er på nettet. Så prøv at nulstille din browser. Se guides til at nulstille explore og firefox Her. Eller nulstilling af chrome browser Her 

Hvis du ikke selv har modet, eller og bare gerne vil have det ordnet. Så bestil en rensning af din computer til Kun 600kr. Og det hele foregår igennem fjernsupport (det vil sige jeg er ikke fysisk tilstede), og du skal max bruge 5-10 minutter af din egen tid igennem telefonen ved at snakke med mig, og derefter klarer jeg resten (Og det tager 3-7 timer (og du kan selv se med på skærmen, hvis du gerne vil se hvad jeg laver på din computer)). Og du kan se en video lidt nede på siden her, hvor jeg viser og forklare hele forløbet. Og tro mig, det er rigtig nemt at komme i gang. Og når jeg er færdig med din computer er denne blevet Rigtig hurtig igen!

Antal på lager: 100+ Du bliver kontaktet indenfor 24 timer

-50,00 kr

650,00 kr

Tilbud Tilbud!

600,00 kr

Køb Varen Nu

Info

  • ithansen v/ Kim Hansen: - Elvej 1, 5260 Odense S Tlf: 21275763, E- mail: kontakt@ithansen.dk Web: www.ithansen.dk, CVR-nr: 34817596
  • Diverse info - Ithansen tager ikke ansvar for tabt data. Så sørg for selv at lave en backup af dine vigtige date. Ikke fordi ithansen sletter date ved en rensning. Men mere fordi det er computere, og der kan alt gå galt. Så mere for en sikkerheds skyld.

Varebeskrivelse

Min computer er langsom hvad gør jeg?

Den nemme løsning er, at du her på siden bestillinger en rensning af din computer til 600kr. Derefter bliver du kontaktet og der aftales et tidspunkt til rensning af din computer. Det tager 3-7 timer og ordnes igennem fjernsupport. Det vil sige jeg ikke fysisk vil være tilstede. Og derfor kræver det selvfølgelig også din computer kan gå på internettet. Og derefter får du igen en hurtig pc, ja du vil mærke en markant hurtigere computer hastighed.

 


Vil man se videoen i fuld størrelse.
Så tryk på youtube ikonet i vinduet når videoen afspiller

Eller i kan trykker Her


Hvorfor er min computer langsom?

Hvorfor du har fået en langsom computer, kan der være mange grunde til. Men tit som årene går samles der en masse informationer fra nettet som placeres i mapper på ens computer. Og for at opretholde hurtigheden på ens computer, er det rigtig godt engang imellem, at få renset disse mapper. Og der findes en masse programmer på nettet der kan klare denne opgave. Og det er netop igennem de mange års erfaringer ithansen ved hvilken spyware program der skal bruges ved en rensning, for at forøge pc hastighed. Så du igen kan få en hurtig pc. Og man skal også huske der skal et godt antivirus program på computeren. Og der har ithansen mange års erfaringer med hvilken virus program der er godt og brugervenligt. Og er man mere til gratis virusprogrammer så er dette selvfølgelig også en mulighed. Selv om mit råd er, at give de små kroner der gør, at du bliver så meget bedre beskyttet. Ja ligesom når du vælger at få kasko på din bil.

 

Computer langsom ved opstart

De fleste af os kender det at vi trykker på computerens startknap, og så sætter vi bare at venter på computeren bliver køreklar. Og for nogle computere tager det bare rigtig rigtig lang tid.
Der er nogle ting man selv kan eller få gjort for at ændre på dette. Ja i de fleste tilfælde er ens pc sat til med snavs. Og dette bevirker også computeren er 100 år om at starte op. Så pcén skal selvfølgelig renses. Og så får man slået diverse opstartsprogrammer fra. Da disse tit ikke er nødvendige og sløver pcén opstart. Og vil man gå hele vejen som er en større proces. Og koster en del hvis man ikke selv kan klare det. Men lover også man får en mærkbar forskel både i opstart men også i det daglige brug. Ja man får sat det man kalder en SSD harddisk i computeren. Som er minimum 1 1/2 gang hurtigere end en almindelig harddisk. Den store ulempe ved SSD harddisk er, at de ikke er på så mange gb. Det vil sige man kan få nogle på mange gb, men så koster de også kassen. Så det mest normale er at man køber en på 128, 256 eller på 512gb. Og er man så typen der har rigtig mange billeder, film eller musik. Så beholder man sin gamle harddisk som backup hvis man har en stationær computer. Og er det en bærbar man har, så køber man en ekstern harddisk til usb porten. Og så gemmer man alle sine billeder osv på denne. Og lover det er det hele værd. Det er ligesom at få en helt ny computer der bliver super hurtig!


Hvorfor er min computer langsom på nettet?

Ja en af grundende kan være din pc er sat til med snavs, og derfor kører der en masse bagvedliggende processor der tager alle kræfterne fra din computer. Og nogle gange hjælper det bare at få afinstallerer diverse toolsbar og få nulstillet sin browser. Men de fleste gange kræves der en større scanning af computeren. Som det netop er det ithansen tilbyder kunderne her på siden. Så er du mere på kig efter et sted, hvor dukan få rens pc gratis. Så er der selvhjælps forums grupper på nettet som computerworld.dk.