Computerbutik - Køb Billige Computere

Bedste gamer grafikkort i test & pris 2023/ 2024

Skal du købe et nyt gamer grafikkort fordi dit tidligere grafikkort er brændt af. Eller du er måske ved at byg din egen pc som du vil game på. Så er en af de vigtigste komponenter grafikkortet. Du har sikkert valgt en god processor som en AMD eller Intel processor/ Cpu samt det bedste gamer bundkort. Så nu er tiden kommet til gamer grafikkortet (Se de nyeste gamer grafikkort modeller her). Og du gør dig sikkert håb om at købe et rigtig billigt gamerkort så skal du nok håbe om igen. Da grafikkort der skal bruges til gaming ikke er billige. Men det kommer selvfølgelig an på, hvad man synes er billigt. Da du godt kan få et kort fra 800kr og opefter der kan games på. Men gaming oplevelsen bliver bedre jo dyre du vælger at købe. Men hvor det selvfølgelig også har stor betydning at man kigger sig godt for og f.eks. bruger diverse service på nettet hvor man kan tjekke de forskellige kort i forhold til tests, ydelse og priser.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Gamer grafikkort/De mest solgte Intel og AMD modeller

Herunder har jeg samlet nogle gamer grafikkort fra AMD og Intel. Som jeg har erfaret mig er nogle af de mest solgte modeller.

Links og pris til de mest solgte Intel gamer grafikkort

Mange af modellerne er produceret af forskellige producenter. Så der kan også være prisforskellige på de forskellige modeller.
Så klik på linket og se alle modeller og priser fra de forskellige producenter.

GTX Modeller

GTX Ti Modeller

GTX Super Modeller

RTX Modeller

RTX Ti Modeller

Links og pris til de mest solgte AMD gamer grafikkort

Husk modellerne er produceret af forskellige producenter. Så der er ydelse og pris forskellige.
Så klik på linkene herunder for at se alle modellerne med de tilhørende priser.

Radeon RX Modeller

Gør dig disse tanker inden du køber

 • Beslut dig for hvad din max pris må være.
 • Beslut om du vil have 2 grafikkort i din hurtige og bedste gamer pc, hvor NVIDIA bruger SLI (NVIDIA har dog lige været ude med de dropper SLI teknologien med nyt koncept). Og AMD kort bruger crossfire (disse info står i din bundkorts manual om bundkortet understøtter dette).
 • Tjek hvilken indgange der er på din skærm. Så du ikke ender med at købe et grafikkort der kun tilsluttes via hdmi og så du kun har dvi indgang på din skærm. Eller være endnu at din skærm kun har avg indgang (blå stik). Som er ved at være helt yt, og som er analog tilslutning frem for dvi, DisplayPort og hdmi er digital tilslutning. Og med hdmi samt DisplayPort stikket kan du trække lyd med igennem hvis din skærm understøtter dette.
 • Sidst men ikke mindst så skal du undersøge hvad dit bundkort understøtter inden købet. Du kan finde dit bundkorts model navn på flere forskellige måder.Den ene måde hvis du kører Windows 10. Er ved at trykke på ikonet eller søgefeltet helt nede i venstre hjørne og så skriv systemoplysninger. Og derefter i det vindue der kommer frem der trykker du på systemoplysninger hvorpå der står app under.Inde  i dette vindue der kan du se der står systemmodel. Og dette navn/ nummer der fremkommer her er navnet på dit bundkort. Og derefter kan du Google det sammen med ordet manual. Man kan også hente CPU-Z. Og når det er installeret og du får det startet op så kig under fanen Mainboard. Der vil du få navnet at vide på dit mortherboard. Og derefter kan du google navn efterfulgt af manual for at finde manualen hvori du kan se de forskellige specifikationer. Samt hvad det understøtter i forhold til grafikkort.

Bedste gamer grafikkort i ydelse

Køb GeForce RTX 3090

 

På videocardbenchmark finder i det bedste gamer grafikkort i test. Og disse sider opdateres jævnligt. Og pt her i december 2020 er et GeForce RTX 3090 der er placeret i toppen, som du kan se HER.

Og det er netop denne model du ser på billedet til venstre eller i toppen hvis du kigger fra en mobil enhed.

Problemet med dette grafikkort er ikke ydelsen da dette er helt i top. Men det er prisen desværre også. Så ja det er prisen der her er problemet. Da denne model koster mellem 12.000kr og 20.000kr. Og det er mere end de fleste af os har råd til at bruge på et gamer grafikkort. Og det er selv om det er placeret bedst i test. Men prisen er for de fleste af os stadig alt for høj.

Men de af os der vælger at bruge mange penge på et gamer grafikkort, vi har også nogle skærme der også kræver en del af grafikkortet for at trække det hele rundt. Så derfor er det selvfølgelig også vigtigt at vi får købt et der er pengene værd og som stadig ikke alt for dyrt.

Bedste gamer grafikkort i mellemklasse

Køb GeForce RTX 3070

 

Hvis man vil finde et gamerkort i mellem prisklassen så kan man vælge at tage grafikkortene fra toppen af på siden med de High End Videocards HER. Og så kan man vælge et GeForce RTX 3070 som koster omkring 4300kr til op omkring de 9000kr alt efter hvilken producent og spec kortet ellers har.

For mange vil det beløb stadig være alt for højt (også for mig). Og nok ikke fordi man ikke gerne ville have sådan et kort. Men mere fordi det koster for meget i forhold til hvad man synes man vil bruge og hvad man føler man har råd til.

Men mist ikke håbet der er stadig muligheder for de af os der rigtig gerne vil have et fedt gamer grafikkort men som kun er villig til max at komme op omkring de 3000kr. Og hvor man stadig har mulighed for at blive ejeren af et gamerkort som stadig er i toppen når man kigger og snakker om High End Videocards til gameren der gamer for vildt.

Ja man kunne måske tage et kig på RTX 3060 Ti som nogle gange kan fås nede omkring de 3000kr. Og som pt her i december 2020 er placeret som nummer 10 på tidligere omtalt High End Videocards listen. Ellers kan man kigge på et RX 5600 XT. Det har nogle fine placeringer og ok pris. Hvis man er villig til at gå over de 2000kr.

Hvis man derimod gerne vil under de 2000kr. Og hvor man stadig kan få et fint gamer grafikkort.

Ja f.eks. er jeg selv ejer af et GeForce GTX 1060 3GB (som ikke er til at opspore mere). Og det er en del år tilbage jeg købte dette for omkring 1800kr. Og på High End Videocards listen der scorer dette kort 9605 point Ja dette GTX 1060 3GB spiller fint spil som Counter Strike, CS Go og Fortnite (som jeg spiller med mine 2 drenge). Og dette gør jeg på en 26 tommer Samsung skærm. Men hvor denne skærm har 5ms og kører kun i 60Hz. Så der er ingen tvivl om at når pungen bliver lidt mere fyldt så skal jeg have en rigtig gamer skræm HERFRA.

Nå men tilbage på sporet hvor vi skal finde et gamer grafikkort til omkring de 2000kr eller derunder. Og som kommer op og scorer de 9600 point som mit. Eller endnu bedre score bedre end mit. For så ved vi det fint kan game de spil og helt sikkert også de fleste andre på marked. Dog ikke i lige så gode settings som hvis det havde været et gamerkort til 6000kr.

Bedste gamer grafikkort til billige priser

Køb GeForce GTX 1660 SUPER

 

Men vi kan tage et kig på GeForce GTX 1660 SUPER. Som scorer 12668 point. Som er bedre end mit grafikkort der scorer 9600 point. Og dette fine gamerkort kan du få til lige under de 2000kr. Og nogle modeller af dette kort koster lige over de 2000kr.

Men med dette kort gamer du fint de spil der er på marked. Dog ikke med de bedste og højeste opløsninger. Men hvis du alligevel heller ikke har en vild gamer skærm der kan levere disse funktionaliteter er det jo heller ikke noget der har en betydning.

Køb GTX 1650 SUPER

 

Ja man kan også gå efter et GTX 1650 SUPER. Som stadig scorer 9823 point. Og som stadig er mere end mine 9600 point.

Så dette kort ville også fint kunne virke med diverse spil. Og kan fås fra omkring 1400kr og opefter.

Gode fif til at finde det bedste gamer grafikkort

Når du sidder og leder efter det bedste gamer grafikkort til den pris du er villig til at give. Så har jeg herunder nogle service du kan bruge til at finde det bedste af det bedste.

 1. Som det første kan du på denne side HER se de bedste grafikkort på marked. Som jeg også har henvist til flere gange i mit indlæg længere oppe på siden .
 2. Du kan også kigge efter et gamer grafikkort, men hvor der du leder ud fra det bedste kort i forhold til prisen. Og de kort kan du se Her
 3. Når du så har fået nogle forskellige grafikkort du tænker meget nemt kan blive et af dine næste gamer kort. Så kan du på denne side sætte dem op mod hinanden. Så du derved finder det bedste kort af dem du har fundet. Og det kan du gøre her! (Bare indsæt dine egne i felterne ved RTX 3090 og ved GTX 1650 Super)

Populære/ Udgået gamer grafikkort

Herunder ser i en liste som jeg igennem research har fundet ud af er meget populære når vi snakker gaming og grafikkort og efterspørgsel på disse. Men problemet med disse kort er at de er udgået/ udsolgt eller ved at være det. Jeg har haft svært ved at opspore steder de sælges. Og derfor har jeg lavet nogle gode alternativer. Så leder du efter en af nedenstående modeller så se på de kort jeg foreslår i stedet.

 • GeForce GTX 1060 6GB eller 3GB. Disse gamer grafikkort udkom i 2016 og er udsolgt overalt.Men bare rolig jeg har fundet et der matcher det kort. Og det er et GeForce GTX 1650 SUPER. Og mit grundlag for denne udmelding er at hvis du ser på denne test side. Der har de forskellige gamerkort versioner fået forskellige point. Og GeForce GTX 1060 med 3GB ses HER.GeForce GTX 1060 6GB ses HER. Og GTX 1650 Super ses HER. Som man kan se ligger de alle 3 pointmæssig tæt på hinanden. Men hvis man så gør brug af en anden service hvor man kan sætte forskellige grafikkort op mod hinanden.Så her har jeg taget versionen med 6Gb og sat op mod 1650 super versionen. Og her vinder 1650 Super på flest områder. Og de 2 test ses her!
 • GeForce GTX 1070 & GeForce GTX 1070 Ti har også været populære og er det til dels stadigvæk. Men igen er problemet at GTX 1070 versionerne udkom i 2016 og 2017. Og derfor er de væk fra marked. Og hvis de findes er der meget få versioner tilbage.Så derfor vil jeg foreslå man vælger et Radeon RX 5600 XT. Som er meget tæt på GTX 1070 kortene.
 • GeForce GTX 1080 & GeForce GTX 1080 Ti har ligesom 1070 været meget populære. Men disse modeller er heller ikke til at få fat i mere.
  Så skulle man vælge et alternativ til GeForce GTX 1080 som får 14834 point på testsiden HER. Så kunne man med fordel vælge et Radeon RX 5700. Som scorer 14834 i point HER. Og leder du efter et alternativ til GeForce GTX 1080 Ti som scorer 17728 points HER. Så kunne valget falde på flere muligheder. Som f.eks. et Radeon RX 5700 XT (scorer 16751 HER). Eller et GeForce RTX 3060 Ti der scorer hele 19850points HER.
 •  

Afsluttende ord

Jeg håber denne artikel har været med til at du præcist har fundet det gamer grafikkort du gerne ville finde. Og du er blevet lidt klogere på nogle af de service der findes derude man kan få hjælp af til at finde det bedste hardware man søger ved at sætte tingene op i test mod hinanden.

Og på den måde hurtigt få et overblik over hvilken kort der f.eks er det bedste. Og så er det jo så i forhold til prisen, om man så er villig til at købe det bedste. Da rigtig gode gamer grafikkort ikke er gratis 🙂 Men man kan jo finde en billig gamer pc, ja måske endda en der er brugt. Og så satse og bruge de fleste af pengene på gamer grafikkortet. Da de andre dele som processoren, ram, harddisk osv. Der er det nemmere at vælge de knap så dyre dele og så alligevel få en hurtig gamer. Men grafikkortet er alfa omega for det skal spille max.

Jeg håber du blev lidt klogere på hvilken gamer grafikkort du skal vælge. Og har du spørgsmål så stil dem gerne herunder.

Det skal dog siges, at kommentar men links i hvor jeg vurdere, at dette handler mere om et forsøg på linkBuilding, end det handler om selve spørgsmålet godkendes ikke.

Held og lykke med din videre gaming!