Computerbutik - Køb Billige Computere

Bedste gamer pc kabinet samt test og priser

Er du ved at bygge din egen pc til gaming. Så ved du også at kabinettet også kaldet case/ cases. Er en vigtig computer del, når du samler dine egne dele, som skal ende op med at blive til din nye stationær gamer pc.

Herunder vil jeg beskrive hvad pc kabinet er for en størrelse. Og hvad du kan kigge efter, hvis du leder efter støjsvage pc kabinetter, computers cabinet med RGB lys. Eller det kan også være du ønsker et mini itx, micro atx, midi tower, full tover og hvad de nu ellers hedder alle de forskellige pc kabinetter.

Forslag til bedste pc kabinetter + test & priser

Det første gamer kabinet jeg vil komme omkring er et DUTZO C320 TG RGB som min søn på knap 9år er den heldige ejer af.

Ja han var så heldig at købe en rigtig billig gamer pc Her. Hvor han købte en DUTZO Esport Ultimate til KUN 4900kr. Og mener det var et af deres ugens tilbud eller måske deres weekend tilbud. Jeg husker det ikke helt præcist. Men det er værd at holde med deres tilbud på deres side.

Selve DUTZO C320 TG RGB kan du købe herunder. Og der skiftes på farverne i fronten ved at trykke på en knap. Og lyset kan også bevæge sig op og ned. Så på mange måder er det et fedt gamer kabinet som de fleste yngere børn vil være fint tilfredse med. Som f.eks. min søn som er super glad for det. Og da der er gennesigtig rude i. Så kan man også montere nogle “ram block” hvis der er nogle ledig slots. Og de kan så lyse op i kabinet. Eller man kan indsætte anden slags RGB lys. Hvis det lys i fronten ikke er nok.

DUTZO C320 TG RGB i farven sort og i farven hvid

Så kigger vi på NZXT H510, NZXT H510i, NZXT H510 Elite

 

Herunder ser du NZXT H510 Matte Black

Som fås i flere farver HerOg du kan læse en gennemgang/ test af det HER

Og NZXT H510 Elite

– Som fås i sort og hvid herunder – Og læs en gennemgang/ test HER

NZXT H510 Elite i Hvid:

NZXT H510 Elite i Sort:

Så kom vi til Fractal Design Meshify 2 Compact

Du kan læse test og gennemgang Her

Det næste er Cooler Master MasterBox NR600P

Du kan læse test og gennemgang Her

Så kom turen til Fractal Design Meshify 2 XL

Du kan læse test og gennemgang Her

Det næste er Corsair 5000D Airflow

– Den kan købes i sort og hvid & Du kan læse test og gennemgang Her

Corsair 5000D Airflow i farven sort

Corsair 5000D Airflow i farven hvid

Så kigger vi på Cooler Master MasterBox NR200P

– Den kan købes i sort og hvid & Du kan læse test og gennemgang Her

Cooler Master MasterBox NR200P i farven sort

Cooler Master MasterBox NR200P i farven hvid

Så er turen kommet til Corsair iCUE 4000X RGB

– Den kan købes i sort og hvid & Du kan læse test og gennemgang Her

Corsair iCUE 4000X RGB i farven sort

Corsair iCUE 4000X RGB i farven hvid

Nu kigger vi på Fractal Design Define 7 Compact

– Den fås også i farverne sort og hvid, og med eller uden gennemsigtigt vindue i siden & Du kan læse test og gennemgang Her

Fractal Design Define 7 Compact i farven sort

Fractal Design Define 7 Compact i farven hvid

Fractal Design Define 7 Compact i farven sort med gennemsigtigt vindue

Fractal Design Define 7 Compact i farven hvid med gennemsigtigt vindue

Hvad er et pc kabinet

Du kan ikke have en computer, hvis du ikke har et computer kabinet. Da det er i dette kabinet, du samler alle delene som din bedste amd/ Intel processor/ cpu, dit gamer bundkort, dit lynhurtige gamer grafikkort som er bedst i test. Og alle de andre dele, der nu hører sig til, for at en computer kan starte op.

Hvad koster et pc kabinet

Priserne er mange når man skal købe et nyt gamer kabinet. Ja reelt kan du kigge efter nogle af de billige pc kabinetter og så ellers bare samle alle dine gamer dele deri. For computerens ydelse har ikke noget at sige, uanset hvilken kabinet du vælger at købe/ bruge. Om det er et billig kabinet, eller et dyrt kabinet, har ingen betydning for det slut resultat du får. Dog kræver det dog et kabinet med god luftcirkulation. Så delene inden i kabinettet ikke bliver for varme da det kan skade hardwaren.

Så find dig et mellem eller stort tower-pc kabinet så går du ikke helt galt i byen. Da der giver noget luft til delene inde i kabinettet.

Priser på kabinetter stadig fra omkring 300kr og opefter. Og du kan se et stort udvald HER

Er du typen der vil have et mere specielt gamer kabinet, som ikke alle vi andre har. Så kan du vælge et shark gaming kabinet Her, hvor man vist også selv kan have medindflydelse på motivet på kabinettet, hvis man køber en gamer pc derfra som du kan læse mere om Her.

Hvilket pc kabinet er det bedste

Der er nok mange delte meninger om hvilken gamer kabinet der er det bedste.

Men der findes der test derude hvor de tester de forskellige typer af kabinetter.

Men så handler det jo også om hvad man selv er på udkig efter. For hvis man ønsker sig et støjsvagt kabinet, uden noget dingle dangle med en masse lys osv. Så kan man jo ikke blive enige om, at sådan et Dutzo gamer kabinet med RGB lys lige er sagen (Se kabinetter med Lys Her).

Men der er nogle store og kendte producenter på marked som har stor succes med deres kabinetter og det må jo være fordi brugerne kan lide dem.

Der kan man nævne cooler master, corsair (Der kunne man f.eks. kigge på deres corsair carbide 400c vg-edition), nzxt, Fractal Design, Thermaltake, Inter-Tech, Supermicro og mange andre.

Hvor skal jeg købe mit pc kabinet

Stort set alle steder hvor de sælger hardware kan du købe pc kabinetter. Og alle de kendte steder som power, elgiganten, proshop, komplett, fcomputer, sharkgaming, computerslag og mange andre steder.

Men nogle gange kan det godt betale sig at lede lidt. Og nogle gange kan du finde et godt tilbud ved nogle af de mindre shops. Så det er ikke altid de første resultater i Google er de bedste og billigste.