Computerbutik - Køb Billige Computere

Computere

Billig pc Find et godt computer tilbud

Her på siden kan du finde nogle gode gamer pc tilbud, og der er også rigtig gode muligheder for, at du kan finde en anden type og billig pc. Så hvis du står og mangler en billig bærbar eller en stationær pc. Så kig på dine muligheder herunder. Og du skal ikke blive overrasket over, hvis du præcis finder det du søger! Læs mere Her

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Loading Henter produkter

Ithansen tilbyder computer mærker som f.eks. en hp pc, lenovo stationær computer, asus bærbar, msi bærbare og mange andre. Og det hele bliver leveret fra forskellige shops. Så går du med planer om at finde dig en billig gamer pc, så er muligheden der helt sikkert her.

Computer tasker er selvfølgelig også en mulighed, så man har noget at putte sin fine nye bærbar computer i.
Vil du i stedet forsøge, om din “gamle computer” kan gøres hurtigere. Så kan du bestille en scanning af din langsom pc under service menuen. Og så kan det være du spare pengene i stedet for at købe en helt ny computer.

Herunder kan du blive klogere i forhold til, hvis du leder efter et godt computer tilbud, eller du bare gerne vil have en hurtigere computer. Så vil jeg give nogle gode råd til, hvordan det kan lade sig gøre.

Billig pc – Hvilken computer skal jeg vælge 2016?

Ja det første du skal er, at du skal gøre dig tanker omkring, hvad du skal bruge computeren til. Altså er det “bare” en du skal have stående derhjemme, hvor du engang imellem skal ind på e-boks og tjekke post. For derefter at gå på netbank og betale regninger? Og så surfe lidt rundt på nettet, og kigge på nogle af de ting, du synes er spændende.

Hvis ovenstående er dine behov vil jeg klart mene, at det ville være fint og best for dig at købe en stationær pc. Da denne beslutning også ville give dig mulighed for en større pc skærm, som er bedre og mere behageligt at sidde ved, når man bruger computeren.

Er du derimod typen der gerne vil surfe lidt på nettet, mens du sidder inde i sofaen. Eller du vil gerne kunne tage den med på tur eller i sommerhuset. Eller du skal måske til at starte på noget aftenskursus, hvor det ville være dejligt, du kunne tage en computer med. Ja så er der ingen tvivl om, at løsningen for dig ville være en bærbar pc.

Når du så har besluttet dig for, om du er til den ene eller anden type computer. Så er du klar til at gå videre til næste trin, der fortæller lidt om, hvad skal du så vælge at se efter, når du skal have dig en ny stationær pc eller bærbar pc.

Billig pc – Ny pc hvad skal jeg vælge?

Nu er du næsten nået dertil, hvor du er ved at have besluttet dig for, om du skal gå efter at finde et godt gaming pc tilbud, eller en bærbar eller en almindelig stationær kontor computer. Så nu handler det om, hvad skal du så vælge? Og ja marked er rigtigt stort, og der er rigtig mange ting at sætte sig ind i, hvis man skal have en ide om, hvad man skal gå efter. Så for at gøre det nemmere for dig, så fortæller jeg dig her, hvad du skal gå efter.

Vi starter med at kigge på, at hvis du har besluttet dig for, at du skal have en bærbar computer. Og du kender nogenlunde dit behov. Altså om det er en computer, hvor du skal surfe lidt på nettet. Eller om det er en, hvor du også skal kunne spille nogle småspil. Eller du er måske ude efter en super gamer bærbar, og så er det selvfølgelig forskellige ting, man skal kigge på, når man skal have sig en ny gamer laptop.

Det jeg synes man skal gå efter, uanset om det er den ene frem for den anden. Så er det en nogle af disse komponenter:

  1. En SSD harddisk (da denne er markant hurtigere end alm harddiske og de er helt lydløse) på omkring 240Gb. Og har man ikke brug for så meget plads, da man ikke gemmer en masse musik, billeder og film. Så kan man sagtens nøjes med en på 120gb. Skal den bruges til spil er grafikkortet Meget vigtigt. Så der skal man gå efter et grafikkort, der har fået nogle høje point i diverse test. Og på denne side Her, kan du selv indsætte hvilken spil der skal måles på. Og derefter fortæller siden hvilken FPS diverse kan kører med under de forskellige grafikkort. Ja det er ganske smart, og på den måde ser du hvor gode de er. (Hvis det er til almindeligt brug, er et onboard HD grafikkort fint nok). Og ud fra denne liste kan du se, hvad du skal gå efter, hvis du vil game på den.
  2. Processoren skal helst være en i5 eller i7 fra Intel. Men i3 processoren kan også gøre det, hvis det er til almindelige dagligdags opgaver bærbaren skal bruges til.
  3. I forhold til computer skærm er det som minimum en 15,6 tommer skærm, og endnu bedre er en 17 tommer. Men det har selvfølgelig også stor betydning, om det er en man har tænkt sig at bære meget rundt på. Da sådan en 17 tommer fylder og vejer en del. Er det vigtigt for dig, så Husk at se efter om computeren har et dvd drev, da mange laptops i dag sælges uden dvd drev. Da det meste software i dag, er noget man kan download fra internettet. Og man som sådan ikke har brug for dvdér. Er der ingen dvd drev i, kan man også vælge at købe et eksternt dvd drev

Billig pc – Kan min pc kører Windows 10

Nu kan det være du er nået hertil og tænker, om du engentllig har brug for en ny computer, da du faktisk synes den “gamle” kører okay. Den er måske bare lidt langsom. Så du vil måske hellere gøre noget, der kan gøre din langsom pc hurtigere. Og så give nogle kroner for det, og spare de store udgifter på en helt ny computer.

Der er nogle ting du kan gøre for at gøre din computer hurtigere. Men det kræver det ikke er en rigtig oldsag, for så vil det ikke lykkes. Og derfor er det som altid også Rigtigt vigtigt, at lave forarbejdet ordentligt først.

Men nogle af de ting man kunne gøre for at få en hurtigere computere er:
Få renset din langsom computer her for virus, spyware, adware og en masse andet snavs. Og ja det koster 600kr, men det er jo en billig løsning, hvis det kan hjælpe dig fra, at skulle købe en helt ny computer. Få installeret Windows 10 da du her vil opleve en computer der starter noget hurtigere op. Men du skal dog sikkere dig at din computer understøtter Windows 10. Og det kan du finde ud af, ved at gå ind på producentens hjemmeside til bundkortet. Og selve bundkortsnavnet kan du finde med dette program Her. Men nogle computere og barbær enheder, har også et modelnummer stående bag på eller i bunden. Og så kan man gå ind på dennes producents hjemmeside (f.eks. hp). Og derinde finde ens computer model, og derefter se hvilken drivers de tilbyder til din computer. Og der skal de tilbyde Windows 10, 32 og 64 bit drivers. Vil man gerne ofre lidt, og rigtig gerne have en hurtigere computer. Så skal man vælge at købe en SSD harddisk på omkring 240gb. Og så et billigt Windows 10 home 64 bit. Så vil man blive rigtig godt kørende. Og kan man klare det hele selv, så kan det vel gøres for omkring 1500-2000kr alt efter hvilken SSD harddisk man køber. Og der kan man også finde f.eks. modeller der er testet Her

Nu håber jeg du er blevet lidt klogere på, om du skal have en ny billig computer, eller du bare vil have renset din langsome pcér. For uanset hvad du vælger, så er man altid usikker på, om det nu også er den rigtige beslutning man tager. Og derfor er du også altid velkommen til, at ringe eller sende en sms på 21275763. Lige for at få mit råd til, hvad du skal vælge!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.