Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

På denne side tilbydes der en byg selv pc service. Hvor du kan vælge at sammensætte dine dele selv. Ud fra nogle faste kriterier, så du kan ikke sætte noget sammen der ikke virker, når du sammensætter din kontorpc eller din gamer computer.

HAR DU IKKE EN WINDOWS LICENS SÅ KØB DEN BILLIGT HER

Så hvis du går med drømme om, at byg din egen gamer pc, men ikke rigtig har modet på, at skulle samle det hele selv (og det forstår jeg godt, da rigtig meget kan gå galt). Så har du her muligheden for, at benytte denne byg selv pc service, hvor du selv vælger alle dine dele, og så sørger ithansen for den bliver samlet og testet.

OBS! Husk man modtager først et betalingslink noget tid efter bestillingen.
Da denne byg selv pc service tilbydes sammen med ithansens leverandør. Er der er derfor ikke mulighed for at betale med det samme, som man gør med andre varer her på shoppen.

HAV TÅLMODIGHED - DA DER KAN GÅ LIDT,
FRA MAN TRYKKER TIL SIDEN SKIFTER.

Udvalgte gode sikkerhedsprogrammer

Byg selv pc -
Ja byg gamer pc
eller kontor pc

Her kan du selv bygge din pcér. Leveringstiden er ca. 5-8 dage.

Du vil modtage et betalings link efter bestillingen. Og det er først når denne betaling er gennemført, at bestillingen træder i kraft.
Grunden til man først efter bestillingen modtager et betalingslink er. At denne service, er en service der udbydes sammen med ithansens´s leverandør.Så derfor foregår det på en lidt anden måde, end hvis man købte og betalte en anden vare direkte igennem ithansen´s webshop.

Skal du lave en bestilling, så foregår det sådan:

  • Du skal bruge konfigurations-værktøjet herover til at sammensætte den PC du vil købe.
  • I oversigten skal du vælge den kategori som passer til den computer du vil købe. Som f.eks. Standard Pc, Home Pc, Game Pc osv. Og så trykker du på ”Se modeller”
  • Inde under hver kategori findes forskellige modeller. Så der trykker du på ”Læs mere”.
  • Så vælger du en computer ud fra processor og pris og trykker på ”Konfigurer” Og du får nu mulighed for diverse opgraderinger eller valg af tilbehør.
  • Når du har lavet de ændringer du ønsker. Så trykker du på knappen ”Køb” i bunden af siden.
  • Derefter udfylder du dine data, og vær opmærksom på, at det koster dig yderligere 200kr for at få computeren afsendt.Så beløbet der står ved ”Samlet pris”. Der skal du så forøge med 200kr til fragt.Så hvis der f.eks. står ”Samlet pris 2100kr” Så bliver prisen inkl. 200kr i fragt 2300kr.
  • Når du har udfyldt dine data. Så trykker du på knappen ”Godkend”. Og der går så op til 24 timer (som regel 1-2 timer). Så modtager du et betalingslink.
  • Husk på at det først er når betalingen er gennemført, at ordren bliver sat i gang.

Hvorfor skal man bygge sin egen pc'er?
Ja det er et spørgsmål nogen måske vil stille sig selv. Og det kan der selvfølgelig være flere grunde til. Men en af grundene kunne være, at den computer man skal have, der vil man have, at den skal have minimum 8gb ram i stedet for 4gb. Og det kan også være det betyder meget for en, om processordelen er fra AMD eller fra Intel.
Og så har man netop muligheden for, at have indflydelse på dette. Ja man kan selv vælge et grafikkort, der har en masse kræfter, hvis man skal bruge sin pc til spil eller krævende kontor opgaver. Og skal man det, så er der ingen tvivl om at man vil få store glæde af ithansens service funktion byg selv gamer pc.
Og har man så ikke viden/ modet på at bygge sin egen pc'er, så er det et rigtig godt alternativt, og hvor man stadig selv har en stor indflydelse på, hvad ens pc'er skal indeholde af dele, uden man behøver at bygge noget af det selv.
Hvis man f.eks. Køber en færdig pc, så er man jo helt låst på, hvad og hvilken komponenter der er puttet inde i denne computer. Og synes man så senere hen, at denne har alt for lidt ram eller for dårlig grafik. Ja så skal man pludselig til at finde ud af, hvilken ram og grafikkort der passer til ens computer, samt hjemkøbt disse og så selv byg dem i ens pc.
Eller man skal vælge den lidt dyre version. Hvor man skal have fat i et firma der skal finde disse ram og grafikkort der passer til ens pc. Og disse skal de så også montere i ens pc. Og så bliver prisen pludselig en del højrere, end man have håbet på.
Så derfor kan der selvfølgelig være en god fordel i at være med til selv at bygge sin pc'er. Så man er sikker på at få de dele man ønsker ens pc skal indeholde. Og så uden man selv behøver at have forstand på at bygge pc'er.
Det kan også være, man ikke har så mange penge, som nogle af de store gamer computere man ser på markedkoster. Men man alligevel gerne vil have en med et stort og godt grafikkort.
Ja så har man muligheden for, at vælge en med mindre processor, og så masser af ram til spil, og et hurtigt grafikkort så der rigtig kan games igennem, hvis man f.eks skal til pc lan kampe. Eller man bare gerne vil game over nettet med venner. Og alt dette vil man gerne gøre til en pris, hvor ens pengepung kan følge med.
Ja der kan være mange gode grunde til, at man vælger at bygge sin egen computer. Og tit kan man med fordel vælge denne løsning til billigere penge.

Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.