Computerbutik - Køb Billige Computere

Ekstern harddisk

Ekstern Harddisk Tilbud Mange Extern Harddisk Modeller

Find dig en billig ekstern harddisk her på siden der tilsluttes igennem usb. Så leder du efter ekstern harddisk 2tb, 1tb eller 500gb så findes de her! En extern harddisk er isært rigtig gavnlig, når man skal have lavet en backup af sine data. Og vil man bruge den som en slags netværksharddisk er det også muligt. Og har man f.eks. en Nas server, og har brug for en nas harddisk kan de selvfølgelig også bruges til det (Se efter modeller med 3.0, 3.1, 3.2 og 4.0 da de leverer data med hurtigst overførelseshastighed). Læs mere

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Hvad er en ekstern harddisk

Mange spørger nok hvad er eksterne harddisk. Og til dette spørgsmål kan man let svare. At det er et medie hvorpå man kan lager alle sine data. Lige fra ferie billeder, skole opgaver, backup af eksam dokumenter. Og har man firma kan man gemme en kopi af alle ens vigtige data.
Ja kort og godt så er ekstern harddiske et medie der redder dine vigtige data når en enhed som en computer eller server brænder af.

Hvad koster en ekstern harddisk

Når du skal købe en ekstern harddiske. Og hvis du kun leder efter en af de billige eksterne harddiske så starter priserne fra ca. 300kr og opefter. Du kan selvfælgelig godt være heldig at finde et rigtig godt tilbud hvor en harddisk der ellers koster en del som kommer på tilbud som hvis man nærmer sig julen eller black friday eller lign. Og så er det selvfølgelig bare med at slå til.
Så eksterne harddiske koster fra 300kr og opefter.

Hvilken ekstern harddisk skal jeg vælge

I forhold til hvilken harddisk du skal vælge. Så handler det om ens behov. Og hvad forlanger man af dens ydelse. Og hvad er man villig til at betale for sådan en fætter.

Hvis jeg skal vælge en ekstern harddisk så er det vigigt for mig hvor hurtig den kan læse og skrive til min enhed som er en stationær pc. Og så er prisen vigtig. Da jeg ikke er villig til at give vildt mange penge for sådanne en eksterne harddisk.

Om den ene producent er bedre end den anden kommer nok an på hvem du spørger. Men der er nogle store kendte på marked som Seagate, WD, Intenso, Toshiba, m.fl.

Hvilken ekstern harddisk til macbook

Skal du have eksterne harddiske til din mac enhed. Så kan du med fordel vælge portable SSD fra LaCie. Ja disse modeller reklamere Apple selv for på deres hjemmeside.
Du kan finde en på 2 Tb her – 4 Tb her – 5 Tb her

Hvilken ekstern harddisk er bedst

For at kunne svare på dette så skal man ud at finde diverse sider som kårer disse harddisk som værende bedst i test.  Og der kan man med fordel kigge et sted som altomdata.

Hastighed på ekstern harddisk

Hastighederne på externe harddiske hvad enten det er hdd eller ssd diske. Så ændrer de sig hele tiden. Da de rent teknisk bliver bedre og bedre.

USB som er den mest almindelige måde at connecte til en enhed på er igennem årene gået fra usb 2.0 i 2001. Til at bruge usb 4.0 i 2019.

Og med hver usb version følger der en max båndbredde med (max hastighed).

  • usb 2.0 kan max yde 480 Mbps (megabit per sekund)
  • usb 3.0 kan max yde 5 Mbps (gigabit per sekund)
  • usb 3.1 kan max yde 10 Mbps (gigabit per sekund)
  • usb 3.2 kan max yde 20 Mbps (gigabit per sekund)
  • usb 4.0 kan max yde 40 Mbps (gigabit per sekund)
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.