Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

Fjern malware fra din computer nemt og enkelt!

Er din pc blevet langsom og måske er den længe om at starte op? Ja så kan du på en enkel måde, få styr på den igen. Og få fjernet den malware der end måtte være.

Og det er ved at bestille en rensning ved ithansen, som har over 14 års erfaringer med at fjerne malware fra kunders computere. Ja så det er nærmest blevet en rutinesag, at få styr på disse computere for kunderne. Og tro mig der er Rigtig mange der bliver smittet med alverdens snavs som virus, spyware, malware osv.

Er du i tvivl om noget så skriv til ithansen på denne e-mail som ses Her eller prøv lykken med et ring eller en sms på 21275763.

BOOK din tid med det samme Her!

Hvad er malware?

Malware er i store træk snavs, der kan komme ned på din computer. Og det kan f.eks. ske ved, du trykker på et link i en e-mail. Eller du downloader noget fra internettet, hvor et ukendt program slipper med. 
Det kan også ske ved, at du f.eks. er hjemme ved en kammerrat, og flytter video, billeder eller andet over på en usb stik. Og så kan du risikere, at flytte snavs med over på denne usb stik. Og når du så sætter denne i din computer derhjemme, så smitter du din computer med malware. Og i mange tilfælde giver det sig til kende ved, at du får en langsom pc.

Hvad gør malware ved din computer?

De kriminelle har tit forskellige formål. Hvor nogle typer malware går på, at udspionerer din adfærd når du bruger computeren. Og man vil så på denne måde, kunne "fange" personlige oplysninger som f.eks. din bankkonto, dit kreditkort eller andre personlige oplysninger, der kan være penge værd i de kriminels øjne.

Malware kan også være, at de kriminelle  overtager områder i din computer, som de så kan bruge til at udsende spam med. Og i væreste fald kan der også ske det, at der kommer filer som Cryptolocker ind på computeren. Og så bliver alt krypteret, og det er umuligt at få fat i sine filer igen (dokumenter, billeder, musik. Ja alt!). Uden man tager chancen, og betaler de kriminelle den løsesum de ønsker. Og så kan man være heldig, at man får en kode der kan frigive ens filer igen. Men der er ingen sikkerhed. Så sørg altid for, at have en god backup af hele din computer.

Fjerne malware

Når du skal fjerne malware. Så kan du faktisk fjerne malware, med et gratis scanningsprogram, Malwarebytes. Og det er et program, som jeg selv har rigtig gode erfaringer med. Som virker fortræffeligt i den gratis udgave. Så det er altså ikke nødvendigt, at købe deres pro udgave.
Alt efter hvilken type harddisk du har i din computer. Så tager det fra 15 minutter til flere timer, at scanne din pc igennem. Og alt hvad programmet finder skal bare slettes.

Magter du ikke at fjerne malware selv

Mangter du ikke selv at sætte dig ind i, hvordan du kan fjerne malware fra din computer. Så er der selvfølgelig også råd for det. Ja du har faktisk her muligheden for at bestille en rensning af din computer.

Ja du kan faktisk nøjes med, at bruge ca. 10 minutter. Så ordner jeg det for dig :)

Ja du kan bestille mig til, at jeg renser din computer for malware.

Det er en opgave jeg har over 14 års erfaringer med. Og jeg gør det for den nette sum af 600kr. Og for de penge får din computer den store tur.

En opgave jeg klarer på 3-7 timer. Alt efter hurtigheden af din computer. Men den bliver den tjekket igennem fra top til tå. Og så fjerner jeg alt snavs jeg møder på min vej.

Ja bestil en booking her, så du kan få fjernet malware på din computer. Og det smarte er, at jeg gør det via fjernsupport. Som betyder jeg ikke er fysisk tilsede. Men det fortæller jeg mere om, når vi snakkes ved efter du har taget kontakt.

BOOK din tid med det samme Her!

Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.