Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

Fjernstyring af pc
til en billig pris

Priser Starter Ved 150Kr

Brug for pc hjælp til en rensning af din langsom pc? Så ring til 21275763, eller send en sms eller e-mail. Find oplysningerne her. Så finder vi ud af at gøre din computer hurtig igen!

Fjernsupport er en service der tilbydes, til at hjælpe dig med pc'en, uden ithansen vil være fysisk tilstede. Og denne løsning vil derfor også blive billigere for dig som kunde. Fordi når der skal ydes hjælp til din pc igennem fjernsupport, så spares der på tiden for kørsel samt benzin m.m. Priserne starter fra 150kr og opefter. Alt efter hvilken type problem du har brug for at få løst.

Hvordan foregår hjælpen på pcén via fjernsupport

Via fjernsupport har ithansen mulighed for, at få adgang til din pcer og styre den, som sad man ved den. Og derigennem hjælpe dig med, at få løst dit problem, som hvis du f.eks. har fået en langsom computer.
 
Selve problemløsningen foregår hele tiden sådan, at du selv har muligheden for, at kigge med under hele forløbet, hvis du ønsker dette. Men i de fleste tilfælde bliver problemet forklaret for mig. Og der bliver udmeldt en pris. Og så siger vi farvel i telefonen. Og så klarer ithansen resten, og ringer når man er færdig. Og hvis du vil, så kan du så sidde og kigge på, hvad det er ithansen laver.

Hvad kan man få hjælp til på pcén via fjernsupport
1. At gøre din computer hurtigere i forbindelse med snavs på pcéren
2. At yde support via fjernsupport kan bruges til, at hjælpe dig med at finde og løse software fejl.
3. E-Mail opsætning, eller anden form for software installation.
4. Opsætning af hardware som f.eks. trådløs printer. Dog kræves der lidt samarbejde med dig som kunde. Hvor modelnummeret på printeren skal oplyses. Og måske skal printeren tilsluttes computeren, når ithansen beder om det osv.
5. Opsætning af trådløst netværk. Og måske kræver det at computeren skal tilkobles routeren med kabel i første omgang, for at få det til at lykkes. Og nogle gange skal man også bruge diverse koder fra ens internetudbyder. Og har man ikke disse, så skal ithansen nok fortælle eller hjælpe med at skaffe disse.

6. Fjernsupport kan bruges til mange ting, så tøv ikke med at ringe på tlf. 21 27 57 63.

Hvilken program bruges til forbindelse til ens computer?

Programmet ithansen bruger til at yde hjælp via fjernsupport til pcen er TeamViewer. Selve fjernsupporten foregår ved, at du telefonisk har kontakt til ithansen. Og efter aftale trykker du øverst på siden, på det blå ikon hvor der står ItHansens Fjernsupport. Og der kommer derefter et vindue frem, som du siger åben og kør til. Men bare rolig, vi snakker sammen i telefonen fra starten af, så ithansen nemt og enkelt kan guide dig igennem.

Fordele ved at få hjælp igennem fjernsupport, hvor man ikke er fysisk tilstede

Der er ingen tvivl om, at en af de største fordele der er ved, at få hjælp igennem fjernsupport er prisen!. Til forskel fra at få en fysisk person hjem til ens bopæl, da denne løsning uden tvivl vil koste dig som kunde flere penge.
 
For det første sparer man tiden, penge til benzinen, slidtage på bilen. Og tit bliver ens problem også hurtigere løst, da man måske kan gå i gang med det samme. Og du som kunde skal heller ikke ud at stå i kø i en butik, hvor du skal transportere computeren ud til værkstedet. Og derud når den skal hentes igen osv. Ja det giver rigtig god mening, at bruge en fjernsupport tjeneste som den ithansen tilbyder.


Der kan selvfølgelig være tilfælde hvor pc reparationen ikke kan løses via fjernsupport. Og så kræver det selvfølgelig en aflevering af computeren til værkstedet, så denne kan blive helt køreklar igen. Og i nogle tilfælde kan det også blive nødvendigt, hvis computeren er fyldt med snavs, virus m.m. At man slet ikke kan komme i kontakt med den, ja så kræver det et værksteds besøg.

Hvad er erfaringerne med at gøre brug af denne service?

Ithansens erfaringer med fjernsupport er rigtig gode. Og ithansen hjælper kunder hver eneste uge med, at få løst deres problemer og opsat/ installeret noget nyt udstyr, de har været ude at købe. Og alt er selvfølgelig til nogle fornuftige priser, som vi aftaler i telefonen inden jobbet påbegyndes.
 
Det som ithansens kunder er rigtig glade for er, at de efter at have prøvet denne service. Så ringer de med det samme, der er noget der driller på deres computer. For nu ved de, at de fleste problemer kan løses denne vej rundt med fjernsupport. Og da ithansen arbejder på mange forskellige tider af døgnet. Så er muligheden tit stor, for at få hjælp når problemet opstår. Og man skal ikke vente flere dage, for at få løst sit problem og få sin computer køreklar igen.
 
Der er også mange der ringer, fordi de har en sløv computer. Og der popper alle mulige reklame vinduer op på computeren. Og i det hele taget, er det bare en rigtig ”dum” computer de har. Og dette problem kan ithansen selvfølgelig også hjælpe med at få løst.
 
Du bliver så guidet til, at vi får dig opkoblet igennem fjernsupport, (som ikke er særlig svært) og snakker så lidt om de forskellige problematikker. Og derefter får du en pris for, at få din computer ordnet. Så denne kommer til at køre godt igen.
Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.