Computerbutik - Køb Billige Computere

Gamer bord – De bedste gaming borde til pc -2024

Du har måske lige købt en pc opgraderingspakke med gamer bundkort, gamer cpu og gamer grafikkort. Og igennem en byg selv pc guide på nettet har du nu fundet den hjælp der skulle til for at du kunne blive færdig med opgradering af pc. Og nu står den der og lyser så flot da du har bygget pc i et gamer kabinet med lys.

Men du ville rigtig gerne have denne gamer pc op at stå på et gaming bord så derfor er du på kig efter hæve sænke skriveborde bare i en gamer bord version. Da du nogle gange får lidt ondt i ryggen når du gamer. Og selv om du har en rigtig god gamerstol til ryggen. Så vil du stadig gerne have muligheden for at kunne hæve og sinke dit gamerbord.


 

Herunder præsentere jeg forskellige typer af gamerborde fra forskellige webshops. Og det der tit er karakteristiks for sådanne gaming borde er at de er uden skuffer som man ellers ser det i almindelige skriveborde i træ.

Men vil du se nærmere på varerne så trykker du bare på billedet eller på Køb Varen knappen. Og så bliver du sendt direkte videre til webshoppen. Og var det ikke noget alligevel så trykker du bare tilbage og kigger videre på de andre modeller.

Gaming bord fra Proshop

Proshop er en af de største webshops i Danmark indenfor elektronik. Og de har masser af erfaringer i at levere gode produkter. Og en af de flere ting de mestre er levering.

Leverer lynhurtige pakker. Har før bestilt kl. 22. Og modtog pakken næste formiddag!

Proshop tilbyder forskellige firmaer til levering af din pakke som, PostNord, GLS Express, Bring og Burd til levering i Danmark

Gratis levering i de fleste tilfælde. Dog ikke på mindre og billige varer.

Stort udvalg af hardware til gameren. Se Her

Trustpilot anmeldelse: Fremragende med scoren 4.5. Se Her

Proshop er E-mærket. Se Her

Ja faktisk har jeg engang prøvet at bestille en varer omkring kl. 22 en aften. Og så havde jeg varen næste formiddag. Ja mindre en 12 timer efter bestillingen. Og jeg kunne se den havde forladt lageret omkring kl. 24. Så det må man sige er hurtig levering. Og fedt nogle er på job og arbejder så sent med at få pakker afsted. Og at de har en fragtaftale der kommer og henter pakker så sent på aftenen.

Nå men Proshop har et fint udvalg af gamer skrivebord. Og skal du bruge et lille computerbord til din bærbar så tilbyder Proshop også sådan et bord.

Der er dog nogle af varerne ved Proshop som er bestillingsvarer. Så vil man have den specifikke model må man vente lidt længere i forhold til levering.


Gamer borde fra Moreland

Moreland har nogle super lækre gamerbord med LED lys. Så skal junior have et skrivebord til sin computer så er det helt sikkert en mulighed at købe det ved Moreland. Og de har lager i Odense hvor man nemt og enkelt kan køre ud at hente sine varer. Og der går susende stærkt fra man har bestilt til de er klar til afhentning.

Moreland tilbyder dag til dag levering. Og på deres hjemmeside skriver de, at hvis du bestiller inden kl. 15.00 mandag til torsdag og kl. 14.00 fredag leverer de  i 97% af tilfældene næste hverdag

Moreland til levering med disse fragt firmaer: Post Danmark, GLS, DHL, UPS, Liller Trans (Transportgruppen) eller Danske Fragtmænd.

Trustpilot anmeldelse: Fremragende med scoren 4.7. Se Her

Moreland er E-mærket Se Her

Jeg har selv brugt dem en del her i sommeren 2021, da vi har købt et badebassin til haven. Og så skulle vi lige have noget ekstra tilbehør, som en stor filterpumpe og rensningsæt, da det er en nødvendighed med sådan et stort badebassin, så har bestilt derfra af flere omgange, hver gang vi skulle have noget til vores badebassin. Og hver gang har det bare været super hurtig ekspedition og levering af varerne.

Nogle af modeller herunder sælges også med en gamer stol. Så har man ikke det så kan man jo lige slå 2 fluer med et smæk 🙂


Gaming borde fra Superprice

Gaming borde fra Superprice er helt sikkert også værd at give et kig. Og Superprice tilbyder dag til dag levering og så gratis fragt ved køb for mere end 499Kr. Og ellers fragtpriser fra 35Kr med GLS.

Trustpilot anmeldelse: Fremragende med scoren 4.6. Se Her

Superprice er E-mærket. Se Her

Gratis fragt ved køb over 499Kr. Ellers er prisen 35Kr uanset antal!

De tilbyder dag til dag levering

Superprice har også tit nogle fine og billige tilbud på deres gamer borde. Og du kan se nogle af de forskellige borde herunder.


Gamer borde fra Evermart

Herunder ser du nogle fede gamer borde fra Evermart. Og nogle af modellerne har LED lys, samt holder til en gamer headset og til en kopholder til ens kolde drik.

Dag til dag levering! + Gratis levering på alle produkter

Bestil inden kl. 16. Og varen sendes samme dag.

Trustpilot anmeldelse: Fremragende med scoren 4.8. Se Her

Evermart er E-mærket. Se HerHvad er et Gamerbord?

Et gamerbord er et bord der er lavet til gamers. Og det er altid ret enkel stilmæssigt. Og på flere modeller er hele bord overfladen en musemåtte i sig selv. Og der er også til en kopholder og headset holder indbygget på bordet samt rum til kabler under bordet. Og på nogle modeller er der arme hvorpå der kan monteres pc gamer skærme.

Hvor bredt skal et gamer bord være?

Der er som sådan ikke en fast bredde på hvad et gamerbord skal være. Men det kommer jo lidt an på om du har tænkt dig dit gamer kabinet skal stå oppe på bordet. Hvor man rigtig kan se alle de forskellige LED lys som kommer indefra kabinettet. Og om du kører den mere afdæmpet stil hvor din gamer pc skal stå under bordet. Ja og det kan også være du har en gamer bærbar du gamer på. Og som har du som sådan ikke brug for et stort og bredt bord.

Hvad vejer et hævesænkebord?

Det er meget forskelligt i forhold til, hvad det er for en type bord. Og om bordet har 1 eller 2 motorer. Men du skal i hvert fald regne med fra 20Kg og opefter.

Hvor meget koster et skrivebord?

Vil sige priserne kommer jo meget an på hvilken type gamerbord du vil købe. Om det er et med hæve/ sænke funktion. De er ikke helt billige.
Og så kan man også få modeller hvor bordet er glas, eller en stor mussemåtte, og med pladser til en drikkelse og gamer høretelefoner. Og så er der også de modeller med fede LED lys. Og jo mere man vil af alt det smarte jo mere koster sådan et gamerbord.
Så mit bud er fra omkring 500kr for de billigste eller et der er på tilbud. Og så op på omkring de 5000kr.

Hvor køber man de billige gaming borde

Man kan selvfølgelig finde nogle gode og billige tilbud steder som ikea, bilka, power, elgiganten og fra andre af de store kendte butikker.
Men ellers vil jeg helt sikkert mene at de billigste og gode tilbud finder du online på nettet. For mange af disse steder som sælger disse gamer borde de har ikke så mange udgifter som butikkerne har da de kun har et lager osv.
Og der kan nævnes steder som webdanes.dk, proshop.dk, moreland.dk, superprice.dk, jysk.dk, daells-bolighus.dk og mange andre.