Computerbutik - Køb Billige Computere

Gamer pc

Her på siden kan du være heldig, at finde et billig gamer pc tilbud (i stedet for at købe en brugt), men ellers finder du et større udvalg af gamer desktop computere der ikke er på tilbud. Og du finder også nogle af de hurtigste og bedste gaming stationære pcér, der har gamer grafikkort som er placeret helt i toppen på diverse test sider. Det kunne f.eks. være en best Dutzo gaming pc eller en shark gaming pc til alle spille hajerne. Ja med sådan en sharkgaming pc bliver du svær at slå af pinden 🙂 (Huske nu er man “rigtig” gamer. Så skal man også have et gamer bord og en gamerstol). Leder du i stedet efter gamer bærbar så kig Her – Ellers læs mere tekst i bunden Her.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Begynder Gamer Pc

Skal du have din første gamerpc. Og er din pengepung ikke til at bruge 10.000 – 15.000kr. Så er det nu heller ikke nødvendigt, da du sagtens kan købe, nogle af de billigste modeller på siden her. Og spille online med venner i populære spil på nettet. Det der er muligt med disse billigere modeller er, at hvis spil som Fortnite, Fifa, gta og andre ikke køre optimalt, når man er klar til at spille disse spil. Så kan man køb grafikkort og indsætte det i maskinen. Og så har man pludselig en game pc, der kan spille det man ønsker.

Begynder Gamer Pc Med Bedre Grafikkort

Ønsker du en gamer med noget bedre grafikkort som ikke har et online grafikkort, men et dedikeret grafikkort men alligevel ikke en alt for høj en pris. Så kan du vælge mellem en af nedenstående modeller som har et okay grafikkort til begynderen, og et der er kraftigt nok til at spille alle de sjove spil. Og senere kan man så opgradere grafikkortet til et der er endnu bedre. Så man ikke igen behøver at købe en ny komplet gamer pc. Men kan nøjes med at købe et bedre gamer grafikkort.

Dutzo gamer pcér Tit gode tilbud

Elsker du gaming. Ja kan du også godt lide, når der kommer lidt RGB lys i kabinettet. Så vil flere af Dutzo gamer computere helt sikkert være noget for dig. Og ens for dem alle er:

 • At de har nogle fine gamer grafikkort. Og deres grafikkorts placeringer kan du tjekke Her
 • De kan spille spil som Fortnite, Counter strike og andre krævende spil.

Dutzo fås i forskellige modeller, hvor nogle der kan nævnes er:
esport challenger, esport madness, deluxe beast, esport ready, kickstarter plus. Og her viser jeg nogle der pt er på tilbud.
Når du kigger igennem siden her. Kan det være at du præcist finder det gaming pc tilbud som du har ledt efter. Og selv om prisen er lav behøver gamer pcén ikke at være dårlig. Og i de fleste tilfælde kan gameren spille de fleste spil med lavere ydelses indstillinger i de forskellige spil. Men ønsker du en billig gaming computer, og vil du selv helt bestemme hvilken dele der skal i din billige gamer pc. Så kan du vælge at byg din egen pc. Så bestemmer du helt og holdent selv hvad der kommer i kassen. Og på den måde kan du vælge de bedst gamer dele (cpu, grafikkort, ram, strømforsyning, ssd/ hdd) som en stationær computere har brug for at komme op i elite klassen.

Sådan finder du den bedste gamer pc

Når du skal finde “verdens” bedste gamer pc. Og gerne til nogle af de billigste priser. Så er der nogle ting der kan være vigtige for dig. Og nogle andre ting du helst sikkert skal have fokus på. Hvis du vil have en der kan levere den ydelse du læser om andre brugere har opnået i forskellige test online på internettet eller i en anmeldelse på en shop.

Jeg har herunder opridset nogle overskrifter der kan være vigtige når du leder efter computers til gaming. Og det er også viden du kan bruge hvis du leder efter komplett gaming setup.

Hvilken gamer pc skal jeg vælge?

Først skal du beslutte dig for om du vil vælge en færdigbygget pc eller vælge en samle selv pc. Og dernæst skal du beslutte dig for, hvor meget du vil bruge når du skal købe dig en god gamer pc.

For du kan købe en gamer pc fra omkring 4000kr og opefter. Og her betyder prisen faktisk noget i forhold til hvor god den gamer pc du køber så er i ydelse. Da nogle komponenter i gamren som grafikkort, processoren, SSD harddisken samt ram har stor betydning for om du “bare” får en ok god gamer. Eller du får en af de bedste gamers når man kigger på den ydelse gameren vil levere i krævende pc spil som counter strike, Fortnite og mange andre de unge spiller nu til dags i 2020.

Så mit råd er at finde din max pris som du vil ofre på din nye gaming-pc. Og derefter finder du så de gamer pc modeller som kan fås i din prisklasse. Og så begynder du ellers at finde de modeller hvor du får den bedste hardware for pengene.

Hvad er vigtigt når jeg skal købe en gamer computer?

De vigtigste ting når du skal købe dig en ny gamer pc er de komponenter der er inde i dit gamer kabinet. At de levere en god ydelse. Og at det gamer bundkort du har i pcén også kan håndtere de høje ydelser som hardwaredelene yder.

Du skal derfor have fokus på din kommende gamer pc har gode dele som:

 • Et godt og hurtigt bundkort, med nogle af de nyeste teknologier.
 • Et super hurtigt grafikkort, hvor du får mest for dine penge. Ja læs f.eks. mit indlæg, bedste gamer grafikkort i test & pris 2020/ 2021
 • Du skal have en hurtig processor med mange kerner. Og her kan du også læse mit indlæg om den bedste processor/ Cpu i test & pris 2022/ 2023.
 • Du skal have en hurtig SSD harddisk. Som har gb nok til at lagre nogle af de store spil. Så helst en på 500gb-1000gb (1tb).
 • Og du skal selvfølgelig også have nogle hurtige ram blokke. Som sender med nogle af de nye og hurtige hastigheder.
  En god side hvor du kan finde de bedste ram er Her
  https://ram.userbenchmark.com/

Hvilket grafikkort til min gamer pc skal jeg vælge?

Grafikkortet er en af de hvis ikke den vigtigste hardware del i en gamer computer. Og derfor er det selvfølgelig også vigtigt man får købt noget ordentligt isenkram når man handler sin nye gamer.

Du kan kigge på mit indlæg om gamer grafikkort her. Og så handler det i store træk om, nu du ikke er ud ei en byg selv pc. Men du er ude efter en pc der er samlet og klar ting gaming. At finde en håndfuld gamer pcér der matcher din budget. Og så tager du dem eller en af gang. Og tjekker grafikkortet. Og hvor du kigger på denne side Her. Hvor de bedste high end grafikkort er samlet. Og så finder du den pc der har det bedste grafikkort som er tættest mod toppen.

Hvor meget koster en gaming computer?

Prisen afhænger selvfølgelig af hvilken gamer grafikkort du ønsker i din nye gaming computer. Da det er grafikkortet samt processoren der som regel er dyrest. Ja en godt gamer grafikkort kan sagtens koste fra 2000kr til over 30000kr. Men det er selvfølgelig ikke os alle der er lige krævende. Nej sidst jeg købte et nyt gamerkort var det et GTX 1060 på 3gb til omkring de 1800kr. Og dette kort kører jeg stadig med her i november 2021. Og jeg kan sagten spille Counter Strike samt Fortnite.

Hvor kan jeg købe en gamer PC?

Det kan man stort set alle steder hvor de sælger hardware og computere. Men jeg ville foretrække at købe den online da der er webshops der har specialiseres sig i at bygge gamer computere. Og de er rigtig gode til det. Og nogle af disse webshops er dem jeg reklamere for på siden her. Og det som også gør det til en fordel er, at jeg kan reklamere for flere shops på en gang. Men du behøver kun at kigge et sted. Ja på siden Her, så finder du den gamer pc du søger. Uden du skal ind frem og tilbage på flere forskellige webshops.

Disse gamer dele/ hardware/ tilbehør som kan være vigtigt for dig:

Denne hardware skal du have fokus på ved køb af gamer pc

Når du skal finde hardware der skal være en del af din kommende nye gamer pc. Så er det vigtigt at få nogle dele der levere en høj ydelse. Og derfor kan det med fordel betale sig at finde dele der er godt beskrevet online. Det kan være nogle dele der har vundet i diverse test. Og som rigtig mange har givet en god anmeldelse.

Vælg et af de bedste bundkort til prisen. Måske et der har vundet i test.

Vælg et bundkort der kan yde nogle af de højeste hastigheder på marked på det tidpunkt hvor du vælger at købe dine dele. Og når vi snakker bundkort så skal du også være opmærksom på om du ønsker et bundkort hvorpå der kan monteres 2 grafikkort. Og ønsker du et bundkort hvori der skal monteret et grafikkort fra AMD skal det have en Crossfire funktion. Og ønsker du et bundkort hvor der skal monteres 2 grafikkort fra Nvidia så kaldes det SLI.

 • Et AMD bundkort med Crossfire funktion kan findes og købes på siden Her
 • Et Intel bundkort med SLI funktion kan findes og købes på siden Her

Skal jeg købe min gamers online eller i en fysisk butik

Der er mange steder hvor købe gaming pcs. Ja der er lige fra de store kendte fysiske butikker som elgiganten, power, til de mest brugte online butikker som geek, vision gamer (mm-vision), nordic gaming, complet, føniks, asus, lenovo og mange andre.

Det man tit oplever er, at hvis man handler online så kan man opnå nogle billigere priser. Da online stores ikke har de samme udgifter som man har hvis ma driver en fysisk butik.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.