Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

Gratis antivirus

ItHansen er en computer butik i Odense placeret på internettet. Og her kan du finde dig en billig bærbar eller en stationær pc. Og for du kan bevæge dig sikkert på internettet. Så har du selvfølgelig brug for et antivirus program. Og i den forbindelse, giver jeg dig her muligheden for, at prøve et af Eset antivirusprogrammer gratis i en 3 måneders licens. For du kan få fornemmelsen for, om du lige som mange af vi andre, vil beskytte din computer med et Eset antivirus program.

Meningen med en 3 måneders gratis licens til Eset antiviurs er. At du har måske lige købt en billig bærbar computer, eller en hurtig stationær pc. Og så vil du også rigtig gerne, have et super godt antivirusprogram. Men du er i tvivl om, hvad du skal vælge (og det kan jeg kan forstå).

Ja så synes jeg du skal have muligheden for, at få 3 gratis måneder med et Eset antivirus.

Og derefter kan du så tage en beslutning, om du synes de 3 gratis måneder med dette antivirusprogram har været "pengene værd". For derefter at vælge, at købe en betalings version.

Har du overvejet, om du måske i stedet trænger til en ny computer? Så kan du jo starte med at se, om der skulle være nogle gode computer tilbud her.

Obs. Husk sikkerhedsopdateringer til Windows 7 stopper januar 2020. Så køb Windows 10 licens/ key her til en god pris!

Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.