Computerbutik - Køb Billige Computere

Løbebånd 150 kg – Løbebåndene til de store løbere

Er du også en af dem, der har lidt for meget på sidebenene, men du elsker at løbe? Så er du heldig for her på siden, har jeg samlet en del løbebånd, der alle som minimum understøtter en max brugervægt på 150 Kg. Og der er endda nogle af modellerne, som går helt op til 200Kg og 230 Kg. Og det er faktisk tit, hvor man kan være heldig, at finde et rigtig godt løbebånd tilbud, hvor løbebåndet også har en masse gode funktioner, og program indstillinger til en okay pris.

Nogle af modellerne har også mulighed for, at man via bluetooth kan connecte til sin iPhone, iPad, tablet, smartphone igennem kinomap app. Så giver en mulighed for at man får oplevelsen af at træne udenfor. At man løber ude i det fri. Og når man så ændre højden på løbebåndet så ændre tingene sig også på skærmen. Og kinomap tilbyder nogle gratis løberuter. Men man kan også købe et abonnement, hvor man vælger mellem månedlig-, årlig- eller livstidsabonnement. Og der opdateres hele tiden på appen, og der tilføjes nyt matriale.

Fint udvalg af løbebånd 150 Kg

Hvis du vil vide mere om de forskellige funktioner m.m. Så tryk på billedet, teksten eller knappen ud for hver vare.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2501
Pris: 7.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3501
Pris: 9.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4001
Pris: 9.999

Fordelen ved et løbebånd derhjemme

Der er mange fordele i at købe et løbebånd til hjemmet. Og nogle af de helt store er:

  • Du bestemmer selv i hvilken tøj du vil træne i eller mangel på samme. Ja du kan løbe i underbukser/ trusser/ nøgen. Men ja det kræver selvfølgelig lige, at løbebåndet ikke står et sted, hvor alle kan kigge ind.
  • Man behøver ikke at have træningssko på. Nej man kan løbe i bare tæer, og mærke følelsen af at løbe "frit".
  • Et løbebånd er mere skånsomt for dine fødder, læg og knæ. Da fjeringen er mere blød, end hvis du løber på andet løbeunderlag udenfor.
  • Et løbebånd er lige som en spinningcykel, et af de træningsmaskiner, hvor man opnår en Meget høj kalorieforbrænding, når man igennem og får noget sved på panden.

Men disse regler gælder også når du løber hjemme

Der er forskellige gældende regler for en løber, hvis man hurtigt vil blive klar i benene igen. Og nogle af disse er:

  • Du skal have et godt restitutionsmåltid efter du har blevet færdig med en hård træning. Hvor du har givet den max gas på løbebåndet.
  • At få masseret fødderne og læggene efter en hård løbetræning, er stadig rigtig godt og sundt. Da det kan være med til, hurtigere at få affaldsstofferne ud af kroppen. Og der kan bruges forskellige massageapparater som massagepistol, fodmassage. Men hvis du har en massagestol er det selvfølgelig nemmere, da man kan lægge sig ned, og slappe af og nyde massagen. Og hvis du endnu ikke har en massagestol, så se på siden her med massagestol tilbud.

Artiklen er lavet i samarbejde med https://kondition.dk/