Computerbutik - Køb Billige Computere

Løbebånd til hjemmet – Få kroppen hurtigt i form

Med et løbebånd til hjemmet kan du hurtigt komme i form. Da du ikke er bundet af et fitnesscenters åbningstider. Eller af du ikke kan tage nogle steder, da barnet eller dine børn sover. Men det kan du lige netop, når du har dit eget løbebånd i hjemmet. Ja der handler det mere om, hvornår du føler du har overskud til at træne, for er overskuddet der. Så er det bare ind på løbebåndet, og tage dig en lang løbetur. Og løbebåndet er lige som en spinningcykel. At med disse typer fitness maskiner, der opnår du en meget høj fedtforbrænding når du træner. Ja med træning på et løbebånd, kan du på en halv time, komme helt op og forbrænde 378 kalorier. Og der må man sige, at det jo alligevel er en pæn sjat 🙂

Stort udvalg af løbebånd til hjemmet

Jeg har samlet en pænt udvalg af løbebånd herunder. Og nogle af løbebåndende er dyre hvor andre er billige. Men der er tit et rigtig godt løbebånd tilbud, hvor hvis du er hurtig kan gøre et rigtig godt køb. Og leder du efter et løbebånd med en høj brugervægt som et løbebånd 150 kg. Så er der mange modeller der kan holde til løbere i den vægtklasse. Ja nogle af løbebåndene kan klare helt op til 230 kg.

Løbebånd fra Coop

Coop er en stor spiller på marked som vi alle kender. Og de har selvfølgelig også nogle fine bud på, hvad man skal købe når man skal have et løbebånd til hjemmet. Og disse bud ser du herunder.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Løbebånd fra Apuls

Apuls har et meget stort udvalg af løbebånd. Og de har nogle filter på deres side, der gør det nemmere, hvis man f.eks. leder efter et løbebånd, der skulle kunne klare en høj brugervægt.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Disse ting skal du huske efter hård træning

Når du har trænet på dit løbebånd, eller for den sags skyld været udenfor og løbet en lang tur. Så er det vigtigt du hurtigt får kroppen klar igen, og undgår ømme muskler. Så derfor er der nogle ting du bør gøre som:

Restitutions mad

Det er vigtigt at få noget at spise lige efter et hårdt træningspas. Da det er med til at din krop hurtig kommer i en restituerings proces. Og det kan du f.eks. gøre med rugbrød og hytteost eller lidt kødpålæg. Men ellers kan du HER læse 10 fødevarer der booster din restitution.

Affaldsstoffer efter løb skal væk med massage

Når du har haft længerevarende træning på løbebåndet og på en løbetur i det fri. Så samler der sig affaldsstoffer i din krop som du kan frigøre med massage. Og det er nok derfor, de fleste sportsklubber har deres egne massøre tilknyttet.

Men nu det er et løbebånd du har derhjemme, så har du nok ikke din egen massør. Så derfor kan det give god mening, hvis man altså har pladsen til det, at få sin egen massagestol. Og så kan andre familiemedlemmer jo også nyde godt af en omgang massage. Da massage jo også kan være med til at give en god afslapning i kroppen, og måske minske risikoen for at udvikle stress.

Men sådanne massagestole er jo ikke billige, så derfor hvis man kigger sig godt for, så kan man tit finde et godt massagestol tilbud, og hvis man generelt bare synes de er for dyre. Så kan man også købe en massagepistol, fodmassageapparat eller et andet type massageapparat.