Computerbutik - Køb Billige Computere

Løbebånd tilbud – Løbebåndet du savner til træning og vægttab

Du leder efter et rigtig godt løbebånd tilbud. Og der er du rigtig heldig. For her på siden har jeg netop samlet, en masse gode tilbud på disse løbebånd. Og tilbuddene samler jeg ind fra forskellige webshops på internettet som Apuls, Coop, FitnessSupply og andre. Og løbebånd og spinningcykel er nogle af de bedste træningsmaskiner når vi snakker træning og vægttab. Da man opnår et stort kalorieforbrænding, ved at træne på disse maskiner. Så leder du efter et løbebånd til hjemmet, så er du landet på den rigtige side 🙂

Samlet løbebånd på tilbud

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2501
Pris: 7.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3501
Pris: 9.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4001
Pris: 9.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5000
Pris: 12.900
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5000
Pris: 14.900
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5000
Pris: 17.900
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 29995
Pris: 99.995

Hvor mange kalorier forbrænder du på et løbebånd

Løbebånd er en af de træningsmaskiner hvor du forbrænder flest kalorier. Og hvis man tager en halv times træning, med løb på et løbebånd, så kan du komme op og forbrænde 378 kalorier. Og det er helt i toppen når vi snakker kalorieforbrænding på motionsmaskiner.

Løbebånd til en tung løber

Du kan sagtens købe et løbebånd selv om du er overvægtig. Ja jeg har set nogle helt op til 230Kg. Men så koster de selvfølgelig også lidt mere. Men hvis du går efter et løbebånd 150 kg, så kan du godt finde et til omkring 6.500Kr

Husk kroppen skal være klar igen inden næste løbetur

Det er vigtigt at din krop bliver ladet op igen, efter du har været ude at løbe. Og det gælder også, selv om det er løbebånd til hjemmet du har benyttet.

Ja din krop skal have tid til restituering, og man kan hjælpe kroppen på vej, ved at indtage lidt mad efter træning. Eller hvis du har en massagestol (ellers find et massagestol tilbud her), da massage kan være med til, at få affaldsstofferne ud efter en hård træning. Det er vel også derfor man ser, alle de professionelle indenfor de forskellige sportsgrene, at de får massage af deres massør, efter en træning eller kamp.