Computerbutik - Køb Billige Computere

Miele vaskemaskine – Gode priser og billige tilbud

Mange har en AEG vaskemaskine. Men rigtig mange har også en Miele vaskemaskine. Som er populær og brugt i mange hustande. Og i en vaskemaskine test fra forbrugerrådet tænk her i februar 2021, blev op til flere modeller af Miele vaskemaskiner vurderet, som værende bedst i test.

 

Hvis du er usikker på, hvilken mærke af vaskemaskine du skal købe. Så kan du med fordel læse min artikel med de bedste vaskemaskiner i test og priser. Og så tænker jeg, du kan blive lidt mere afklaret med, hvilken vaskemaskine mærke og model du skal købe. Ellers kig på nedenstående modeller som alle er fra Miele.

Stort udvalg af Miele vaskemaskine

Herunder vil jeg præcentere et større udvalg kun af Miele vaskemaskiner. Og de købes forskellige steder som WhiteAway, Elgiganten, Skousen

GRATIS FRAGT
Pris: 0

Vaskemaskine - Hvad skal maksimal kapacitet kg være ?

Ja det handler jo lidt om hvor stor en familie du har. Eller hvor meget tøj du bruger og gerne vil vaske af gangen.
Du finder Miele vaskemaskiner med forskellige kapacitet som:

  • 3 kg
  • 4 kg
  • 5 kg
  • 6 kg
  • 7 kg
  • 8 kg
  • 9 kg
  • 10 kg

Og de findes måske også i mindre og med større tromler. Men ovenstående er de mest almindelige kapaciteter i Miele vaskemaskiner.

Vaskemaskine - Hvad med maximal centrifugeringshastighed ?

Det er ikke altid den højeste hastighed er den bedste når vi snakker centrifugeringshastighed på Miele vaskemaskiner.

Nej F.eks. kan en vaskemaskine der kører med 1200 omdrejninger, centrifugere tøjet lige så godt, som hvis det havde været en der kørte med 1600 omdrejninger.

Ja det handler om, den skal have slynget tøjet fri fra fugt. Men da en vaskemaskine ikke kan tåle, at køre så længe med 1600 omdrejninger, så kan en med 1200 omdrejninger ende med, at slynge tøjet lige så godt fri fra fugt, som den med 1600 omdrejninger.

Det man også skal have med i sine beregninger er. At jo mindre hastighed du slynger dit tøj med. Jo mere skåner du også tøjet, og det holder derved længere.

Vaskemaskine - Hvilket energimærkning skal du vælge?

De fleste af os kender energimærkninger som A, A+, A++ osv. Men fra marts 2021 kommer der nye energimærkninger, som går fra A (bedst) til G (værst).

Der vil så komme en overlapsperiode, som du ikke skal lade dig skræmme af. Hvis du f.eks. finder tidligere modeller, med den gamle mærkning. Som så ser dårligere ud, i forhold til den nye mærkning. For det skyldes simpelthen, at der er kommet større krav igennem fra EU. Og derved vil de ældre modeller, pludselig se dårligere ud, end de nyere modeller som de arbejder på, kommer til at opfylde de nye krav.

Men de gamle modeller der har gode mærkninger, er stadig gangbare. Ja du kan læse mere om disse energimærkninger, på forbrugerrådets hjemmeside tænk HER