Computerbutik - Køb Billige Computere

Om ItHansen

Kim Hansen - Ejer af ithansen

Domæne navnet Ithansen.dk blev købt i 2004.

Hvor de første år mest gik på at lave hjemmesider. Og senere hen blev det til udkørende it hjælp, for institutioner og private. Og den service stoppede i sommeren 2020 efter en fyring fra mit pædagogiske job.

Efter fyringen blev webshoppen omlagt til en reklame shop som den fortsat er i dag. Og det skal forstås på denne måde. At alle varer (lige på nær Eset produkter) du finder på ithansen, er varer der sælges fra andre shops. Ja det vil sige at hvis du trykker på linket på en vare, så bliver du sendt videre til den shop hvor varen kan købes.

Det som det har af fordele for sig som forbruger er. At der bliver vist varer fra flere shops på 1 side. Og i stedet for du skal ind på mange sider og lede efter en bestemt vare. Så kan du nu nøjes med at kigge på 1 side.

Det koster ikke dig mere på nogen måde, at du bliver sendt videre fra ithansen til en vare på nettet. Det er shoppen du bliver sendt videre til der afregner mig reklame penge for at skaffe dem en kunde. Og alt dette sker i koderne bag ved hjemmesiden, så det er ikke noget du opdager eller behøver bruge energi på 🙂

 

Ithansen har ligeledes reklame webshop www.hopogleg.dk hvorfra der reklameres for legetøj, elbiler, el motorcykler, løbecykler. Samt et kæmpe udvalg af juniorsenge både til piger og drenge og meget andet til børn.

Har også en blog side https://rens-computer.dk hvor der tilbydes at rense folks computere til en billig pris. Som jeg dog også er stoppet med i sommeren 2020. Men har ikke helt fundet ud af hvad der skal ske med siden.

Og for det ikke skal være løgn, så har ithansen også kastet sig over affiliate marketing. Som er rigtig sjovt og spændende. Og hvor de første sider er kommet i luften: https://bedroller.dk + https://stroemper-sokker.dk Er du i tvivl om noget. Er du meget velkommen til at tage kontakt til ithansen.

En anden affiliate side ithansen ejer er alkohol du nyder. Og der er flere sider der skriver om denne: Svd, migogaalborg.dk, fyns.dk og jv.dk.

Og det samme er gældende med endnu et af mine site bedste-massagestole. Der er også lidt omtale ved:
Danskmoebeldesign
Lindegaardpoulsen og her
Wood-supply og her
Mypresswire og her