Computerbutik - Køb Billige Computere

Pc reparation på eget pc værksted i Odense & Fyn

ItHansen har siden 2004 tilbudt udkørende computer service. Hvor der er lagt fokus på en god service, samt nogle lave reparations priser på computere. Og ithansen kører ud i Odense, ja faktisk over hele fyn – Tlf: 21275763 .
 
Al it service er pt stoppet
Der vil snarest komme henvisninger til
hvor du i stedet kan få noget it support!
 

Priser starter fra 150Kr. Og åbningstiderne er 7-22..

Men på grund af travlhed i hverdagen, kan der være tidspunkter hvor telefonen ikke lige bliver taget. Enten fordi jeg er på besøg ved en kunde, eller er optaget af andet, hvor det ikke lige passer sig at tale i telefon. Men der er telefonsvare på, så læg dit navn og nummer, og fortæl kort hvad problemet handler om. Så får du en hurtig tilbagemelding.

Handler dit problem om du har en sløv pc? Så kan du her bestil rensning af pc

Ithansen reparere ikke hardware på bærbare computere, da dette er noget kompakt, og tit kræver forskellige typer af speciel værktøj. Så har du brug for denne service, hvis din skærm f.eks. er gået i stykker. Så må du desværre tilbage til Google, og søge efter et andet værksted, der kan hjælpe dig med dit problem.
Ithansen skifter dog ram og harddisk på nogle modeller.
 

Ithansen tilbyder ikke reparation eller service til Mac computere. Da manglende erfaring gør, jeg ikke vil gøre mig klog på dette område. Så derfor må jeg desværre henvise dig til Google igen. Hvor du helt sikkert ville kunne finde en Mac expert.

Det er ikke altid det er nødvendigt, at køre ud til kunden, for at løse de forskellige problematiker kunden slås med. Da der også mange computer problemer der kan løses over fjernsupport.

Fjernsupport vil sige ithansen ikke fysisk kører ud til kunden og udføre en reparation, men taler med vedkommende over telefonen. Hvor ithansen igennem denne telefonsamtale, guider kunden til at starte en lille fil op fra hjemmesiden. Og når denne fil er startet op, kan både kunden og ithansen se hvad der foregår på skærmen. Og derved kan ithansen styre kundens computer mens kunden kan se med.

Denne måde at få tilbudt fjernsupport, er en service ithansen tilbyder i hele Danmark. For det er jo ikke alle reparations opgaver, hvor det er nødvendigt at få den ind på værkstedet, for at løse opgaven. Det kan f.eks. være en langsom pc. Forårsaget af virus og andet snavs. Og sådan en opgave vil tit kunne klares igennem fjernsupport.

ItHansen bruger meget energi på, at yde en god it support til kunden. Og i langt de fleste tilfælde, aftales der en fast pris fra starten. Og så er det ligemeget om det er reparation af kundens computer eller rensning af pcén osv. Så kunden altid ved, hvad de har at rette sig efter.

 

Mange af de mest almindelige pc opgaver ithansen udfører er

 1. Opsætning af printer også trådløs printer.
 2. Hjælper med bestilling af internet samt tilslutning/ opsætning af dette til en computer eller flere.
 3. Opsætning af trådløs router, så der kan skabes forbindelse til computerene på netværket.
 4. Udskiftning af ram eller hardisk på en stationær pc.
 5. Montering af nyt grafikkort dog ikke i en bærbar.
 6. Rensning af computeren for virus og andet snavs fra internettet.
 7. Fejlsøgning hvis stationær computer eller bærbar pc ikke vil starte.
 8. Brug for en billig computer, så tilbyder ithansen flere forskellige modeller. Både alm. kontor pc og bærbar computer. Og er du mere typen der gerne vil bygge din egen pc så er dette også muligt. Og har ithansen ikke den model du ønsker. Så kan ithansen hjælpe dig med, at hjemkøbe den model du ønsker. Og så gøre denne 100% køreklar for dig.
 9. Og mange andre ting. Bare sms, ring eller e-mail for spørgsmål vedr. reparation.
   

Men ellers har Ithansen mange opgaver med pc rens. Som vil sige, at der bliver udført en rensning af pc for virus, trojanske heste, spyware og meget andet snavs fra internettet. Og der bliver ligeledes udført forskellige optimerings opgaver på enhenden, så denne kommer til at køre hurtigere og mere glidende.

Af og til er der også en kunde der har fået nyt udstyr. Og det kan være en ny printer eller ny router. Og mange af denne slags opgaver, hvor der ikke direkte er tale om noget der fysisk skal repareres, der tilbyder og ordner Ithansen disse opgaver over fjernsupport. Men der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor opgaven kræver fysisk tilstedeværelse. Og så kommer ithansen på et hjemmebesøg, så man kan få det hele til at fungere ordentligt.

Som tidligere skrevet tilbyder Ithansen også sine kunder, at i kan købe forskellige modeller af  billige computere her på siden. 

Og i kan også vælge at bruge ithansens service byg selv pc. Hvor man ud fra bestemte modeller bygger sin egen pc. Men man skal dog være opmærksom på. At vælger man denne løsning, så modtager man først et betalings link efter bestillingen. Og først efter betalingen træder ordren i produktion.

Ellers tilbyder Ithansen de fleste opgaver på eget pc værksted, når det gælder almindelige computere. For snakker vi bærbar computere der har brug for en fysisk udskiftning eller lign. Så skifter Ithansen kun harddisk og ram på udvalgte modeller. Da bærbar enheder er så kompakte, og i nogle tilfælde skal der måske bruges lidt mere specielt værktøj. Og dette har medvirket til, at Ithansen har fravalgt, at tilbyde denne form for service til bærbar enheder.

Nogle af de reparationer Ithansen ikke tilbyder er

Der tilbydes ikke reparationer af Mac computere. Da Mac er så meget anderledes end Windows. Og da Ithansen ikke har denne erfaring med Mac computere, så tilbydes der hverken service eller raparationer til disse enheder.
 

Ithansen tilbyder heller ikke reparationer på f.eks. computerskærme på bærbare computere. Som rigtig mange ringer og efterspørger. Og i de fleste tilfælde, bedømmer Ithansen også, at det økonomisk ikke kan betale sig. Da bærbaren i de flestes tilfælde er over garanti perioden, og det vil i mange tilfælde, bedre kunne betale sig at købe en ny. Frem for at give 1000 til 1500kr for en ny skræm, samt prisen for montering af denne.

Men er du i tvivl om ithansen tilbyder den pc hjælp du har brug for. Så er du altid velkommen til, at tage kontakt på sms, telefon, e-mail.

Hvis man afleverer sin computer på værkstedet. Så går der som regel  1-3 dage, så er computeren klar til afhentning igen. Men det afhænger af, hvad man skal have ordnet.
Hvis det handler om en ren/ ny installation af Windows. Så tager det nogle dage, da ithansen opdaterer computeren fuldt ud på Windows update efter installationen. Og der bliver installeret diverse sikkerhedsprogrammer på computeren, som et virusprogram. Som er gratis eller man kan vælge at blive noget bedre beskyttet ved at købe et af de virusprogrammer ithansen tilbyder. Og derefter bliver der også installeret java, adobe reader, gratis office m.m. Ja alt bliver installeret, så computeren er 100% køreklar når kunden afhenter sin computer. Så denne lige er til at tage med hjem, og tilslutte til internettet og så er man køreklar! 

Hvis det i stedet handler om en fejlsøgning af computeren, fordi denne ikke vil starte op. Så sker det tit samme dag, eller dagen efter at man modtager svar på hvad årsagen er. Og derefter aftaler man så, om kunden vil have problemet ordnet. Og i så fald går der 1 til 2 dage mere. Alt efter hvad problemet er.

Hvis man i stedet har brug for en større opsætning i et rigtig stort hus. Hvor man skal have flere routere til at arbejde sammen. Og derved få skabt et trådløst netværk over et stort areal. Så er det tit en opgave ithansen takker pænt net til. Og årsagen til dette er, at opsætning af trådløst netværk, over et større område kan tit være noget drilsk noget. Og da det ikke er sådan nogle opgaver ithansen udfører til daglig, så vil man blive henvist til nogle andre, og man får da også nogle bud på hvem der kunne udføre opgaven.
Ithansen vil hellere henvise til nogen, der ikke laver andet til daglig, end sætte trådløse netværk op på større områder. Eller i hvert fald har fuldt styr på hvordan tingene skal sættes op så det spiller. For der er ikke noget være end et trådløst netværk der ikke virker, hvor man hele tiden ryger af osv.

Det kan også være man har købt nogle ip overvågningskameraer, man gerne vil have placeret rundt omkring i huset, eller måske endda udenfor huset. Og de skal måske også opkobles trådløst. Så vil ithansen igen takke pænt nej tak til opgaven. Da det igen ikke altid er “bare” lige at tilslutte sådanne kameraer. Da der er rigtig mange ting der kan drille. Og hvis man så ikke kender det udstyr kunden har købt. Så tager det lang tid at sætte sig ind i, hvordan lige præcist dette produkt virker. Og det vil blive alt for dyrt for kunden, at få ithansen til at sætte disse kameraer op. Så mit råd ville være, at hvis man alligevel ikke selv kan opsætte sådanne overvågnings kameraer. Så skal man tage fat i en butik der sælger og opsætter sådanne, og så få dem til at opsætte noget de selv kender, så vil det helt sikkert blive en mere vellykket operation.