Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

Ja altid billige pc skærme

Pc skærm hvilken? Ja det spørgsmål er der mange der stiller sig når de købe sig en ny billig pc skærm. Og det er heller ikke nemt med alle disse computer skærme der er på marked. Og hvad skal man kigge efter. Og hvor stor skal den være? Og Hvor meget strøm bruger en pc skærm? Ja spørgsmålene er mange men svare kan tit være svære at få fat i.
Jeg vil sige jeg bruger selv en 26 tommer skærm. Og jeg går aldrig tilbage til en mindre skærm. Men heller ingen tvivl om, at en 27 tommer pc skærm også ville være godt for det har min kone. Så mit råd er, køb dig en dejlig stor skærm. En med stor kontrast og en hurtig (lav) responstid på 1-5ms. Og i forhold til Hz. Så hvis du kun surfer på nettet, tjekker facebook osv. Så er en med 60 Hz fint. Men gamer du så gå efter en med 120Hz eller derover. Og få en der kan tage full HD.
Skal du have en ny stationær pc med skærm. Så køb en pc skærm 27 tommer. For så er der ingen tvivl om du er godt kørende når du skal nyde tiden ved din nye computer. Og der er masser af computer skærme, ja udvalget er stort. Så det skulle helt sikkert være muligt at finde en billig skærm til pc der passer dit budget. Også selv om det er en gamer pc skærm!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvis man pludselig beslutter sig for, man gerne vil købe en ny skærm. Fordi man også lige har købt sig en billig computer. Så er der pludselig en masse man skal tage stilling til, når man går ind under de forskellige specifikationer på hver skærm. Og mange af tallene forstår man måske ikke. Så man bliver helt i tvivl om hvad man skal vælge.

Alle skærme der bliver solgt i ithansens webshops kan bruges til alm. brug som surfing på internettet. Og tjekke e-mails osv. Og skal man f.eks. have en skærm der skal kunne lidt mere hvis man f.eks. skal bruge den til spil. Så kan man læse lidt om hvad man skal kigge efter længere nede på denne side.

Find skærmen der passer til dine behov

For en del år tilbage, da var det stort bare man havde en pc fladskærm. Og var den så 19 tommer. Så var det bare super!
Sådan er det dog ikke i dag. Da disse pc skærme fåes i rigtig mange tommer. Og derfor har ithansen også valgt. At den mindste skærm der er til salg i shoppen er en 19 tommer. Da skærme i dag er blevet så billige. Så det at købe en skærm mindre end 19 tommer kan ikke betale sig.

Hvilken skærm producent skal du vælge?

Ja se det er et rigtig godt spørgsmål. Da der er rigtig mange producenter på marked. Og hvor de hver især kan vinde diverse test rundt omkring på nettet. Så om en producent er direkte den bedste er svært at sige. Så man skal nok mere kigge på om de opfylder ens skærm behov. Og der tænker jeg på tommer, opdaterings hastighed m.m.

Hvad er en god gamer skærm?

En god gamer skærm er en skærm på 22 tommer og opefter. Og skærmen skal have en høj kontrast. Da dette gør det bedre at navigere rundt i de lidt mørkere spil.
Selve computer skærmen skal have en hurtig responstid. Og dette betyder at jo lavere din skærm har af responstid. Jo hurtigere opdatere din skærm når du f.eks. spiller et skydespil. Så en responstid på 2 ms ville være godt. Og max 5 ms.
Selve Hz på skærmen skal gerne være som minimum 120 Hz. Og det er klart at skal skærmen ikke bruges til spil. Så behøver den ikke være på så mange Hz. Men så kan man f.eks. nøjes med en på 60 Hz.

Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.