Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

Køb billig printer online her

Her på siden finder du billige printere. Og det er både billig printer med wifi, og så er det printere der skal tilsluttes med usb. For hvis printeren alligevel står ved siden af computeren, og man ikke bruger iPad, tablet, iPhone eller smartphone generelt til at printe fra. Så er en tilslutning med kabel ganske udmærket. Ja faktisk mere stabilt. Da meget kan gå galt, når tingene tilsluttes trådløst.
Så har du brug for en billig printer, hvad enten det er en laser printer, Inkjet printer, så se de mange fine og billige modeller ithansen tilbyder. Ja er du f.eks. på udkig efter hp printere, eller en billig Canon printer, Brother printer osv. Så har ithansen det du søger!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvilken printer skal jeg vælge?

Ja det er et godt spørgsmål. Men det handler mest om hvad dit behov er, og ikke mindst dine krav. Så det kan på stående fod være svært at svare på uden nogle flere info.
Men hvis du printer rimelig tit, og ikke har brug for at lave kopiere og scanne m.m. Så kan du nøjes med en helt alm. Inkjet printer. Som er en printer der bruger alm. Blækpatroner. Og her skal man så beslutte om det skal være en printer med f.eks. 2 blækpatroner. 1 sort, og 1 med 3 farver samlet.
Man kan sige hvis man har en blækpatron med samlet 3 farver, og man løber tør for blå, og der stadig er mere gul og rød tilbage. Ja så mister man farven fra rød og gul når man skifter til ny patron.

Hvis man derimod køber en printer med 4 blækpatroner, sort, blå, gul og rød. Så kan man skifte de enkeltvis når de løber tør. Men disse printere koster som regel også lidt mere end dem med kun 2 patroner.

 

Hvad er Inkjet printer?

Sagt i korte træk, så er en Inkjet printer en printer med blækpatroner. Så hvis man printer rimelig tit, og det er til alm. Hjemmebrug så er denne type printer et ok valg. Men skal dog være sikker på at bruge den jævnligt, for ellers kan blækpatronerne godt tørre ud. Og så ender det nogle gange med, man skal ud at købe nye blækpatroner igen for at få det til at virker. Og så er denne type printer alligevel ikke så økonomisk.
Kvaliteten af et print fra en Inkjet printer, er af dårligere kvalitet end en laser printer.

 

Hvad er en laser printer?

En laser bruger pulver når der skal printes. Og er tit bedre egnet til kontor brug, og levere en bedre og hurtigere udskrift end Inkjet printere. Og toner udtørre ikke som blækpatroner kan gøre. Det vil sige at selv om man ikke bruger printeren så tit. Så udtørre tonen ikke og virker næste gang man skal bruge printeren. Også selv om det er en måned siden sidst.
Laser printere koster som regel en del mere end alm. Inkjet printere og koster lidt mere i drift. Men får også en bedre kvalitet og toner der ikke udtørrer. Så igen kommer det helt an på ens behov.

 

Hvilken printer er bedst?

Det kommer nok an på hvem man spørger, og i hvilken omfang man har brug for print til.
Men der findes en masse test på nettet der fortæller, hvad for billige printere der er rigtig gode, og hvad man skal vælge som privat person osv. Men min egen erfaring er helt sikkert en laser printer. Da jeg tidligere oplevede med en Inkjet printer, at blækpatronerne tørrede ud, da jeg ikke printede så tit. Og det var Meget frustrerende. Så har en laserprinter, jeg så slukker når jeg ikke bruger den. Så den ikke hele tiden står og kalibrere, da dette også tog en del af tonerne opdagede jeg. Og så var den dyr i drift. Men efter jeg er begyndt at slukke den. Så er det flere år siden, jeg sidst har skiftet en tone i printeren. Så min laserprinter er jeg rigtig glad for!

Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.