Computerbutik - Køb Billige Computere

Rens computer

Alle med en computer ved, at engang imellem har computeren brug for en rensning. Og for mit eget vedkommende, der bruger computeren hver dag. Der scanner jeg den igennem ca. hver 3 måned.

Det er rigtigt at kan man ikke tingene selv så er det at få renset sin computer ikke gratis. Men det behøver nu ikke at koste en herregård.

(Jeg renser ikke Mac. Men du kan købe et Mac antivirus her)

Jeg har en del kunder, hvor jeg vedligeholder deres computere. For at sikkere os, at de kører jævnt godt hele tiden, og er rene for virus, malware osv. Og der ringer jeg til dem hvert halvle år og så starter de fjernsupport op. Og så scanner jeg deres computer til 600kr. Hvor jeg også henter de sikkerhedsopdateringer til Windows systemet, og til diverse programmer som java, adobe reader osv. Som har stor betydning i forhold til sikkerheden på computeren. Og så er man i hvert fald sikker på, at disse programmer også bliver opdateret hvert halve år, når jeg vedligeholder den. Og min erfaring er, at kunderne er Rigig glade for denne service.

Men trænger din computer til en rens. Så se videoen herunder hvordan det er muligt, og hvordan forløbet er, efter du har trykket og bestilt en rensning af din pc længere nede på denne side.

Bestille en rensning af pc her

Start afspilning. Tryk på play herunder:

Har du brug for at få renset din computer? Så kan du

Bestille en rensning af pc her


Rens computer:

.

Rens Computer

 

Jeg har mere end 15 års erfaringer med denne type jobs, og derfor er jeg også bedre stillet, når jeg skal finde diverse problemer der må være, med snavs som virus, spyware, malware og trojanske heste, og hvad der ellers findes derude, der kan luske sig ind på ens computer og gøre denne langsom.

Det der sker når du har bestilt en rensning af din computer er:

1. Du bliver kontaktet indefor 24 timer. Hvor vi sammen finder en dag og tidspunkt på, hvornår jeg kan rense din computer.

2. Vurdere jeg, at en rensning ikke vil være effekttivt nok, efter jeg er kommet igang med at se på din computer via fjernsupport. Så tager jeg kontakt til dig, og råder dig i stedet til, en helt ny ren Windows installation.

Du kan så takke ja til tilbuddet, og komme forbi med computeren. Eller du kan takke nej, og så koster det selvfølgelig ikke noget.

3. Betalingen for rensningen af din computer bliver først trukket, efter jeg har færdiggjort scanningen af din computer.

Kan en rensning af computeren ikke klare det?

Er en rensning ikke nok til at løse problemet med din computer. Så tilbyder jeg i stedet at lave en helt ny geninstallation af din computer. Altså hvor jeg installere computeren som da du fik den. Og det kan du høre mere om på nedenstående video

Har du spørgsmål eller lign. Så kontakt mig Her