Computerbutik - Køb Billige Computere

Saml selv pc – Sådan gør du det lettes i 2024

Du har besluttet dig for, at du vil have en gamer pc.  Og dine første tanker faldt på en færdigbygget pc, men du havde måske håbet på, du kunne finde sådan en byg selv pc service, men det er ikke rigtig lykkes dig. Og derfor har du besluttet, at du vil prøve en anden vej, som er en saml selv pc. Og hvor du køber en pc opgraderingspakke, og hvor du så har de vigtigste dele, når du skal samle din egen gamer computer. Og det der også er smart, ved at gøre det på denne måde er, at når du skal lave sådan en opgradering af pc. Så kan du reelt beholde dit gamer kabinet, din egen strømforsyning til din pc, dine egne ram til pc (hvis det er samme DDR ram teknologi). Og så nøjes med at tilføje det nye bundkort, processor og grafikkort. Og vupti så har du en køreklar gaming pc.

Sådan kommer du i gang

Herunder vil jeg præsentere nogle varer, der kan bruges til en saml selv pc, og trykker du på en vare, så ledes du hen til 1 af de 2 store kendte webshops jeg reklamerer for her på siden, hvorfra du kan købe de vigtigste dele til dit saml selv pc eventyr. Og når du købt den gamer sæt pakke der passer til dig og din økonomi. Så skal du gå videre med, at købe de næste dele, som du kan læse mere om her "Hvad sidder der i en computer?"

Saml selv pc dele med AMD processor

Alle varerne herunder har et bundkort, gamer grafikkort og så en hurtig AMD processorer som Ryzen 5, 7 eller Ryzen 9.

Saml selv pc dele med Intel processor

De varer du ser herunder er ogs¨bestående af et bundkort, super hurtigt og godt grafikkort. Og så en processor fra Intel. Som kan være en Core i5, i7 eller Core i9 cpu.

Hvad sidder der i en computer?

Det kan være meget forskelligt, hvor mange pc dele folk har i deres computer. Så her vil jeg beskrive de dele du kan nøjes med, for at du har en køreklar computer.

Du skal have disse dele:

  1. Dit saml selv pc sæt, som du finder HER. Som er bestående af bundkort, processor, grafikkort.
  2. Et pc kabinet der opfylder målene i højde, bredde og dybde, så dit nye bundkort passer dertil.
  3. En køler til din processor, som enten kan være en luftkøler eller en vandkøler.
  4. 1-3 blæserer som monteres inde i dit pc kabinet, så du kan forhindre, at der opstår for meget varme, når du gamer med vennerne og derved sikre dig, at dine dele ikke brænder af.
  5. En hurtig og lydløs SSD hardisk på minimum 500Gb (helst 1Tb eller 1000Gb). Da mange spil som f.eks. Fortnite fylder ret meget.
  6. Minimum 12 gb ram. Og gerne 24gb eller 32gb. Og igen skal du kigge på hvad dit bundkort understøtter.
  7. Minimum Windows 10 eller Windows 11