Computerbutik - Køb Billige Computere

El løbehjul

Find elektrisk løbehjul til fornuftige priser

Er du en af de mange der ønsker at købe et elektrisk løbehjul. Og ønsker du ikke at give mere end højst nødvendigt. Så har jeg samlet nogle forskellige el-løbehjul modeller til både børn og voksne her på siden fra forskellige webshops.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Da du så ikke behøver at lede efter de billige priser på flere webshops da jeg viser dem samlet her på siden. Også de modeller der er anmeldt bedst i test.

Så kig modellerne igennem øverst på siden, og se om du ikke kan finde dig et godt og billigt el løbehjul tilbud der ikke koster flere 1000 kr end du har lyst til at give.

Og der er både el løbehjul til de mindre, men de store el løbehjul på 3000w findes ikke i Danmark. Men der er nogle modeller herunder der kan køre mellem 38-55 km/t.

Men husk nu at sætte dig ind i de forskellige el-løbehjul regler så du undgår at få en bøde hvis politiet stopper dig.

Hvornår må man køre på el løbehjul?

Alle over 15 år må køre på et elløbehjul. Og er man under 15 år. Så må man kun køre, hvis man er ifølge med voksen/ en på 18 år.

Hvor langt kan et el løbehjul køre?

Det er meget forskelligt hvor det tit også hænger sammen med hvor hurtigt det kan køre. For der findes faktisk elløbehjul der kan komme op på omkring de 50 km/t og de kører måske ikke så langt på en opladning.

Men i gennemsnit kører de fra 12 km på en opladning op til omkring de 50 km på en opladning. Så hvis man kigger sig rigtig godt for, så kan man godt finde et billig el løbehjul til voksne der køre de lovlige 20 km/t eller måske 25 km/t (25 km/t er ikke lovligt på danske veje). Der kan komme op omkring 30 – 50 km på en ladning.

Hvor kan man købe elektrisk løbehjul?

Det kan man rigtig mange steder. Ja f.eks. på denne side, der har jeg samlet varer fra forskellige shops som Elgiganten og andre. Og på den måde, ser du mange forskellige varer fra forskellige shops. Men her behøver du kun kigge et sted. I stedet for du skal gå ind og ud, på mange forskellige shops.

Hvilken model er det bedste elektriske løbehjul?

Hvilket el-løbehjul som for dig er det bedste, kommer an på hvad det er du leder efter. Ønsker du et med store hjul, eller er du ude efter det billigste. Eller skal det være en model der kan kører stærkt osv. Ja det hele afhænger af hvad dine krav og ønsker er.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.