Computerbutik - Køb Billige Computere

El løbehjul

Find elektrisk løbehjul til fornuftige priser

Er du en af de mange der ønsker at købe et elektrisk løbehjul. Og ønsker du ikke at give mere end højst nødvendigt. Så har jeg samlet nogle forskellige el-løbehjul modeller til både børn og voksne her på siden fra forskellige webshops. Da du så ikke behøver at lede efter de billige priser på flere webshops da jeg viser dem samlet her. Også de modeller der er anmeldt bedst i test. Så kig modellerne igennem herunder, og se om du ikke kan finde dig et godt el løbehjul tilbud. Og der er både el løbehjul til de mindre, men de store el løbehjul på 3000w findes ikke i Danmark. Men der er nogle modeller herunder der kan køre mellem 38-55 km/t. Men husk nu at sætte dig ind i de forskellige el-løbehjul regler så du undgår at få en bøde hvis politiet stopper dig.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Henter produkter

Hvornår må man køre på el løbehjul?

Alle over 15 år må køre på et el løbehjul. Og er man under 15 år. Så må man kun køre, hvis man er ifølge med en på 18 år.

Hvor langt kan et el løbehjul køre?

Det er meget forskelligt hvor det tit også hænger sammen med hvor hurtigt det kan køre. For der findes faktisk el løbehjul der kan komme op på omkring de 50 km/t og de kører måske ikke så langt på en opladning.

Men i gennemsnit kører de fra 12 km på en opladning op til omkring de 50 km på en opladning. Så hvis man kigger sig rigtig godt for, så kan man godt finde en el løbehjul der køre de lovlige 20 km/t eller måske 25 km/t (ikke lovligt på danske veje). Der kan komme op omkring 30 – 50 km på en ladning.

Hvor kan man købe elektrisk løbehjul?

Det kan man rigtig mange steder. Ja f.eks. på denne side, der har jeg samlet varer fra forskellige shops som Elgiganten og andre. Og på den måde, ser du mange forskellige varer fra forskellige shops. Men her behøver du kun kigge et sted. I stedet for du skal gå ind og ud, på mange forskellige shops.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.