Computerbutik - Køb Billige Computere

Løbebånd

Løbebånd til træning og vægttab

OBS. Husk at se alle Black Friday Løbebånd Tilbud Her!
Her på siden finder du løbebånd til hjemmet, kontoret, institutioner eller andet sted, hvor du ønsker at have nogle træningsmaskiner. Og der er løbebåndet ligesom spinningcykel, et rigtig godt stykke træningsudstyr, når man ønsker en optimal træning og vægttab. Da man har en høj fedtforbrænding, og derfor forbrænder rigtig mange kalorier, når man bruger denne type af fitnessudstyr.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Henter produkter

Hvilket løbebånd skal jeg vælge?

Der er stor forskel på, hvad løberen må veje som max, på de forskellige løbebånd. Så derfor er det vigtigt, at vide hvad man vejer. Og er man en lidt tungere løber, hvor man måske vejer 125Kg. Så er det vigtigt, at finde et løbebånd, hvor max vægten måske er 150Kg. Og der har jeg f.eks. Samlet nogle stykker på løbebånd 150 kg.

Men ellers handler det om, hvad dine behov og krav er, til sådan løbe udstyr. Om det skal være et løbebånd bedst i test. Og skal farten på løbebåndet kunne komme op, så man kan løbe 20 eller 25 km/t.

Skal løbebåndet have bluetooth, ja og måske en stor skærm og med masser af trænings program muligheder, ja måske med et Fitness Training APP. Og skal der måske medfølge et pulsbælte, eller er det vigtigt for dig det er sammenklappeligt. Så du lige kan skubbe det til siden, når det ikke bruges. Eller hvis det skal være opstillet i et kontormiljø. Så er det meget rart, det er et foldbar løbebånd. Eller man kan også vælge en foldbart gåbånd, hvis det er til et kontor. Da dette vil fylde mindre, og nemmere at skjule, hvis der skal holdes et møde med nogle kunder.

Hvad koster et godt løbebånd?

Prisen på et løbebånd er som en hvilken som helst træningsmaskine forskellige, da der findes mange forskellige typer og modeller, med meget forskellige funktionaliteter, og folks behov er også meget forskellige. Ja f.eks. er det ikke alle, der er ude efter det bedste løbebånd. Men kan nøjes med en billigere model.

Ja der findes små mini løbebånd, og du kan også købe et billigt løbebånd, som så ikke har så mange funktioner. Og tit kan disse billigere modeller, så ikke klare de lidt tungere løbere. Så der kan man sige, at køber du et billig løbebånd, så får du ikke samme kvalitet, som hvis du vælger at give 10.000Kr – 20.000Kr for et løbebånd. Men husk nu at kigge godt efter, for der er også mange løbebånd tilbud, hvor man kan gøre en rigtig god handel.

Fordelen i at træne hjemme

Der er flere fordele ved at have sit eget motionsudstyr derhjemme. Man behøver f.eks. ikke fint løbeudstyr som løbebælte, løbetøj, løbeur osv. Nej man kan løbe i sit undertøj, hvis man ønsker det.

En stor fordel mere er, hvis man er alene forældre, så kan man stadig træne, når man har puttet børnene om aftenen, uden man behøver at forlade hjemmet. Nej netop det at være alene forældre, så giver det rigtig god mening, at køb et løbebånd til hjemmebrug.

Få masseret musklerne efter løb

De fleste af os ved hvor dejligt det er at få massage når ens muskler er trætte. Og det hjælper også med til, at få affaldsstofferne ud og slippe for at få stive muskler. Så derfor hvis pladsen er til det. Så vil det give god mening også at købe en massagestol. Og der kommer løbende nye modeller, så derfor kan man tit finde et godt massagestol tilbud, når de skal af med tidligere modeller. Og har du ikke pladsen eller pengene til en massagestol. Så findes der andre massageapparater der kan hjælpe dig med de ømme muskler.

Og der vil du helt sikkert også kunne finde dig et godt massageapparat tilbud. Ja det kunne være massagesæde til stol, massagepistol eller en massagepude til nakke skuldre. Eller hvis du “bare” har ømme fødder efter løb så kan et fodmassageapparat måske klare ærterne for dig 🙂

Hvor kan jeg købe et løbebånd?

Der er rigtig mange online shops på nettet. Og sidder som denne der kan hjælpe dig med at finde det rigtige løbebånd. Men ellers er der jo de store butikskæder som Harald Nyborg, Bilka, Coop og mange andre.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.