Computerbutik - Køb Billige Computere

Højtalere

Pc højtaler/ Bluetooth/ Wifi højtalere

På mange mange pc skærme som leveres med indbygget lyd i skærmen. Der er lyden så dårlig, at man har brug for eksterne PC højtaler. (og mangler du gamer bord hvor de kan stå kan de også klares)Og det er sådanne modeller du kan købe her på siden. Ja der er nogle med bluetooth/ wifi funktion. Så vil du gerne have det skal være trådløs lyd (f.eks. til ens iphone) så er det at foretrække. Og mange af disse gør selvfølgelig også at de er transportable som mange af os jo godt kan lide hvis man skal i sommerhus eller lign. Men der er selvfølgelig også de pc højtalere de fleste af os kender. Ja den der tilsluttes med en ledning/ jackstik eller andre særlige kabler.
Læs mere Her

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Pris: 134
GRATIS FRAGT
Pris: 1.557
Pris: 899
Pris: 649
Pris: 190
Loading Henter produkter

Når man skal ud at købe nogle nye pc højtalere, surround sound til stuen eller noget helt tredje, så er det selvfølgelig vigtigt, at man ved hvilken type teknologi det er man leder efter, alt efter hvilken behov man har.

Pc højttalere tilsluttes via Jackstik

På traditionelle pc højtalere. Ja de tilsluttes med et jackstik. Ja en tilslutnings metode de fleste af os kender. Og den er også rigtig fin, hvis du kun skal bruge dem til, at stå ved dit skrivebord/ gamer bord og lytte til youtube videoer, eller andre typer af lyd fra internettet eller din egen musik på computeren. Eller som mange unge gør. Til gaming da lyden der skal være i topklasse og gerne med surround sound. Da det er utroligt vigtigt for disse gamere at lyden er perfekt når de spiller Fortnite, Counter Strike, Football manager osg hvad de ellers hedder alle de populære pc spil

Tilsluttes via USB

Herefter er mange blevet udskiftet med modeller der tilsluttes via et usb stik. Og de er også enkle, og ikke så svære at finde ud af, hvor de skal stikkes ind på f.eks. den bærbar computer. Hvor man med jackstik typen kan blive i tvivl, da nogle modeller ikke har den grønne farve, som der er bag på ens pc. Og derfor kan man risikere, at komme til at tilslutte den det forkerte hul. Og ens pc højtalere vil derfor ikke virke.

Tilsluttes via Bluetooth

Så er bluetooth teknologien også kommet Og i kraft af, at den er blevet bedre og hurtigere, så kan man også få rigtig mange fine modeller, som også kan være små eller faktisk helt i mini format. Og disse kan man let tage med sig, da de er i nogle transportable formatter i forhold til deres størrelse. Og så er de også rigtig fine, at bruge sammen med ens bærbar. Der er selvfølgelig også de store modeller, der stadig tilsluttes via bluetooth. Og disse kan man også tage med sig, og bruge til en stor party fest. Ja der er sågar unge mennesker, der cykler med nogle af disse modeller på ryggen, mens musikken hamre ud i det fri. Så skal højtalerne være trådløse, og nogle du skulle kunne tage med dig engang imellem, for så at tillsutte til pc, iphone, ipad eller anden smartphone enhed. Så er enheder med bluetooth et rigtig godt valg.

Tilsluttes via Wifi

Mange kender sikkert også wifi højtalerne. Ja mange har sikkert hørt om modellerne fra Sonos. Hvor du nemt og enkelt, kan dele lyden rundt i hele dit hjem via dit internet wifi hjemme netværk. Og det er jo også rigtig smart. Og også noget man ser vinder mere og mere frem.

Hvad skal man så vælge

Hvad enten det er højttalere pc, bluetooth til den bærbare eller højtalere med wifi teknologien. Så kan man gøre sig tanker omkring hvilken modeller er gode og bedst i test i forhold til lydkvalitet m.m. Ja spørgsmålene kan være mange, når man leder efter nyt lydudstyr. Og folk vil også gerne have det til billige priser. Så det er lige med at få enderne til at mødes. Og for ikke at gøre valget alt for nemt, så skal man også lige finde ud af, fra hvilken producent man ønsker at købe fra. Skal det være dem fra Sonos, Philips, Samsung, Logitech, Creative og mange andre. Og til sidst men ikke mindst, skal du også lige beslutte dig for, hvor du vil købe dem henne. Skal det være ude i en fysisk butik, som Bilka, Elgiganten som de fleste af os nok ved hvem er. Eller har du det fint med, at købe online, bare der er gratis fragt og hurtig levering. Ja det er lige med, at finde ud af præcist hvad det er du ønsker. Men her på siden kan du finde lidt af hvert. Hvad enten du leder efter modeller med jackstik, usb, bluetooth, wifi tilslutning. Så finder du dem her ovenover teksten 🙂

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.