Computerbutik - Køb Billige Computere

Bedste massagestol – 2024 – Se udvalget her

Er du på jagt efter den bedste massagestol, så er du landet på den rigtige side, hvor udvalget er bedst, og hvor du finder de nyeste modeller på marked, til nogle ganske fornuftige billige priser. Og det er klart, at mange vil mene, at en massagestol til 40.000kr ikke er billigt. Men man skal vælge at se på, hvad denne massagestol tilbyder af funktionaliteter, og i hvor mange år, man kan have sådan en massagestol, og så kan man jo også holde øje med nogle gode massagestol tilbud. F.eks. er der tit mange gode tilbud, op til de forskellige højtider. Ja lige nu starter alle de forskellige julegave tilbud. Så går man og leger med tanken om, at lillemor skal have sådan en massagestol med varme her til julen, så er det bestemt en mulighed for, at finde denne model er på siden.

Se udvalget af massagestole her

Herunder har jeg samlet massagestole fra forskellige shops/ producenter. Og det smarte ved denne side er, at i stedet for du skal gå ud i Google og søge efter massagestole. Så har har jeg samlet dem på en side fra de forskellige producenter som alligevel er dem der kommer frem når du søger ude i Google. Så nu kan du nøjes med at kigge et sted 🙂

Massagestole fra Satana.dk

Den næste shop vi skal kigge på der sælger massagestole er Satana.dk. Og de har måske ikke så mange forskellige modeller, men dem de så tilbyder er også alle pengene værd. Og igen har de også karakteren Fremragende på trustpilot.

Massagestole fra Iwao.dk

Iwao tilbyder et stort udvalg af massagestole i høj kvalitet. Så døjer du med ondt i ryggen, eller ønsker du bare at gøre noget godt for dig selv eller din arbejdsplads. Så kan du med fordel købe en massagestol fra Iwao, og så ellers bare nyde den dejlige massage som disse massagestole tilbyder.

Massagestole fra Coop.dk

Coop er et stort brand, som de fleste af os kender til. De har dog et meget lille udvalg af massagestole. Men stadig nogle fine modeller, der helt sikkert er værd at overveje, når man skal købe sig en ny massagestol.

De er pt udsolgte

Andre massageapparater

Herunder har jeg samlet andre typer apparater indenfor kategorien massage. For det kan være man kun er øm i et specifikt område på kroppen. Og derfor ikke ønsker at bruge så mange penge på en massagestol. Og så kan et andet type massageapparat være en rigtig god løsning.

Massagepistoler

Det der er smart ved en massagespistol er, at man selv vælger hvor den skal massere. Og derfor er den utrolig præcis til at sætte ind der hvor man oplever ømhed på kroppen.

GRATIS FRAGT
Pris: 0
GRATIS FRAGT
Pris: 0
GRATIS FRAGT
Pris: 0
GRATIS FRAGT
Pris: 0

Fodmassageapparater

Her ser du forskellige typer af fodmassageapparater. Hvor der burde være en der falder i din smag og pris 🙂

Massagestol bedst i test

Ja hvilken massagestol er bedst er et svært spørgsmål, da der ikke rigtig findes testsider derude, hvor de har haft de forskellige massagestole inde til test. Og derfor bliver disse massagestole målt på funktioner, og nyere teknik som 3D samt 4D, hvor de ældre modeller tilbyder massagestole med 2D. Men der kan du til gengæld og være heldig at finde en billig massagestol, da det er de nyere modeller der koster rigtig dyrt.

Nogle af disse funktionaliteter som disse massagestole bliver målt på er:

  • 4D massage
  • Varmeterapi
  • 6 massageteknikker
  • Lysterapi
  • Autoprogrammer
  • Musik igennem bluetooth og meget mere

Massagestole priser

Priserne på massagestole starter som regel fra ca. 5000Kr og opefter. Og det er klart at de modeller man kan købe for 5000Kr, er de ældre modeller med kan så mange funktioner som de nye der lige er kommet på marked. Men de nyere modeller kan også koster op mod de 100.000Kr. Så der er selvfølgelig også en stor prisforskel på de ny og de ældre modeller.

Men egen fornemmelse nu efter at have læst en del, og da også prøvet forskellige modeller i min tid er, at man skal op at give mellem 15.000Kr - 50.000Kr, hvis man vil have noget der virker tilfredsstillende. Og igen handler det jo også om, hvad ens egen forventninger er til sådan en massagestol. For nogen vil mene at en af de modeller til 5.000Kr-7.500Kr er fint til dem. Og så er det jo sådan det er 🙂

Nedenstående video er en Galaxy Plus Massagestol

Leder du efter mere viden og info kan du også tage et kig på https://bedste-massagestole.dk