Computerbutik - Køb Billige Computere

Elcykler

Elcykel – 45 el cykler – Mange tilbuds priser

Er du også blevet træt af dit elektrisk løbehjul. Og nu i stedet ønsker dig et af disse elcykler. Så ved du også at mange ikke har de penge som en af disse el-cykel til herre eller dame tit koster. Så kig her på siden så kan du være en af dem, der kan finde et godt tilbud på en el-cykel. Og måske endda af de modeller der har vundet bedst i test. Læs mere Her

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Loading Henter produkter

Hvad er en elcykel?

Det er lidt ligesom et el løbehjul (er du til el løbehjul så kan du også finde et godt og billigt el løbehjul tilbud her), som også drives fremad af et batteri. Men på en el-cykel der skal du selv hjælp lidt til for at cyklen kører fremad. Men eller er det en cykel der bliver drevet fremad via el. Og hvor elcyklerne ligesom el løbehjul har monteret disse batterier til elcykler. Der giver el-cykler kræfterne til at komme fremad.

Hvilken el cykel skal du så vælge?

Når du er på udkig efter en af disse elektriske cykler, hvad enten det er en mountainbike, en der kører 45 km/t, en 3 hjulet, elektrisk Christiania cykel med lad, eller anden type på batteri. Så er der nogle overvejelser/ beslutninger der skal tages, før du går ombord i dette store marked. Da der findes flere forskellige typer derude. Og af de vigtige parameter er også, at man skal beslutte sig for, om man skal gå efter en hvor motoren er indbygget i forhjulet, eller om du skal vælge den model, hvor man kommer tættest på følelsen af, at være ude at cykle på en alm cykel. Og der hentyder jeg til modellerne som har en centermotor (Og der er jeg selv ejer af en, med denne type motor – Ja jeg har en cube elcykel – Den bedste cykel jeg nogensinde har haft)

Hvilket mærke skal du vælge?

I alle storbyer som Århus, Ålborg, Odense og København ser vi disse elcykler overalt. Ja der er trehjulet, ethjulet, cykler med lad osv osv. Ja bare tingensten har elmotor, så er det blevet et stort hit.

Men om du skal vælge gazelle, batavus, winther, sco, mustang, babboe, ja det afhænger af mange ting. Både hvilken type el-cykel du leder efter. Men også hvad dine krav er. Skal det være en model der har vundet en elcykeltest osv.

Jeg finder tit nogle sider med bedste elcykler i test eller lign. Og ud fra de anmeldelser og funktioner som enheden har, så sporer jeg mig ind på hvad jeg vil købe. Og sidst men ikke mindst, hvor jeg ønsker at købe dem.

Skal det f.eks. være en af de store kendte steder, som man i forvejen kender som Bilka, Kildemoes, Biltema, Coop, Thansen eller andre.

Eller har man det fint med, det er en man køber fra en online butik. Bare de tilbyder hurtig og gratis levering, og ellers har nogle fine anmelder på f.eks. trustpilot?

Ja der er ikke andet for, at du må gøre dig nogle tanker omkring, hvad det præcist er du er ude efter. Og om du har nogle krav, som gør sig gældende i forhold til hvad du så skal vælge og selvfølgelig også hvad du er villig til at betale.

Hvad skal sådan en cykel på el så koste?

Prisen er ikke helt lige meget, når man snakker om elcykler. Da de fås lige fra omkring 5000 kr til langt over 50.000kr

Som voksne kan man også have nogle krav, til den kommende el cykel man gerne vil købe, hvis man finder den rigtige pris.

Det kan f.eks. være, man vil have en hvor der kan leveres en cykeltaske med. For det er rigtig smart med disse cykeltasker, da det er nemt når man er ude at handle, at man lige kan have varene deri, når man skal cykle hjem. Ja jeg har f.eks. en cykeltaske der kan klikkes fast så på cyklen, så tasken ikke falder af når man cykler. Og det synes jeg er rigtig smart og praktisk. Men det gør også at køb af sådan en elcykel, ikke bliver helt billig.

Generelt er disse elektriske cykler jo ikke billige fra starten af. Og det kan også være det er vigtigt for dig, at købe den et sted hvor de tilbyder du kan købe den på afdrag/ afbetaling. For så føles købet ikke så dyrt. Og jeg ved også, der findes forskellige typer af leasing aftaler, hvis man mere er til denne type af “køb”.

Men min vurdering er, at skal man købe en rigtig god og solid elcykel. Så skal man vælge en med centermotor som forbrugerrådet tænk.dk også har henvist til, hvis man skal have en el cykel, som giver følelsen af, at kører på en almindelig cykel, så skal man vælge en model med centermotor. Og er selv ejer af sådan en, og har også prøvet dem med motor monteret i forhjulet og ingen tvivl om, jeg igen ville vælge den med centermotor hvis jeg på et tidspunkt skulle købe en ny.

Hvis man synes det er alt for dyrt for sådan en elcykel. Så kan man jo også vælge, at kigge efter de brugte modeller. Da man sagtens kan finde en god brugt model. Man skal bare være klar over, at der ingen garanti medfølger, og ej heller en service eftersyns aftale, som jeg købte med til min. Så den kan få et årligt eftersyn. Og der gav jeg kun 500kr ekstra for eftersyn i 10 år.

Så tænk dig godt om, og gå så på opdagelse i alle de ovenstående fine elcykels modeller, som findes ovenover teksten her.

Held og lykke og du vil ikke fortryde, ved sådan et elcykel køb. Det har jeg ihvertfald ikke 🙂

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.