Computerbutik - Køb Billige Computere

Windows 10

Du synes måske du har fået en langsom pc. Og derfor ønsker du, at opgradere til Windows 10/ 11.
Inden du vælger at opgradere til Windows 11 eller 10. Så skal du måske overveje hvis din computer måske har 5 år eller mere på bagen. Om det i stedet bedre ville kunne betale sig at købe en ny billig bærbar, stationær pc eller måske ligefrem bygge din egen pc, frem for at opgradere til Windows 10.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Det kan også være at computeren “virker fint”. Men er blevet langsom, af al mulig snavs der er kommet ind på den fra internettet. Og den så i stedet har brug for en rensning, efter virus og andet snavs. Og der kan du med fordel købe Eset antivirus produkter til dette!

Det kan også være du tænker…Jeg magter ikke al det arbejde der er i, at opdatere til et nyt styresystem. Og du har måske allermest lyst til, at se dig omkring efter et godt computer tilbud. Og der er du heldig, for ithansen har tit nogle gode bud på, en hurtig og billig pc til nogle billige kr, hvor de fleste kunders pengepung kan være med.

Men er du klar til Windows 10, så kan du herunder finde Windows 10 til en fornuftig pris. Du kan dog finde en billigere Windows 10 på nettet. Men så er det licenser, som stammer fra udlandet. Og disse bliver lukket af Microsoft, når de opdager disse licenser, er blevet brugt her i Danmark.

Du kan få leveret din ordre med gratis fragt til en gls pakkeshop. Eller til døren med gls for 49kr. Og din Windows 10 bliver leveret som et dvd medie.

ItHansen tilbyder dog Windows 10 pro som download licens-nøgle som betyder, at du betaler for en licens der bliver tilsendt på e-mail kort tid efter købet. Og så skal du selv på Microsoft hjemmeside download din Windows 10 version ned på et medie som dvd eller en usb pen.

Har du ikke et dvd drev i din computer, så kan du stadig købe Windows 10 medie herfra. Og så gratis download Windows 10 på Microsoft side Her. Og så nøjes med at bruge den licens nøgle, der er med dvd mediet du modtager med posten fra ithansen.

Ja du kan selvfølgelig også bestille et eksternt dvd med når du bestiller.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.