Computerbutik - Køb Billige Computere

Opgradering af pc – Opgrader pc med, I5, I7,I9

Vil du gerne have en billig gamer pc, eller er du ved at bygge din egen gamer pc?. Ja måske vil du bare gerne lave en pc opgradering. Da du jo faktisk har kabinet, harddisk og ram. Ja og et sejt gamer bord til at sætte gaming pcén på har du også. Og alle disse ps dele er jo ikke så gamle, fordi delene stadig kører med nogle af de nyere teknologier, og derfor ikke behøver at blive udskiftet. Nej så kan du nøjes med opgradering af gammel pc.

Jeg vil ikke lyve, og derfor vil jeg også være ærlig og sige, at det kan godt være lidt drilsk at bygge sin egen gamer computer. Da det kræver man kigger sig rigtig godt for, når man indkøber de nye dele til ens gamer pc.

[toc]

Så derfor har jeg her den helt rigtige løsning, uanset om du bygger nyt, eller kun er ude efter en pc opgraderingspakke.

Opgradering bestående af 2+ pc dele

I nedenstående opgraderingssæt kigger vi på pc opgraderingspakker med bedste gamer bundkort, bedste gamer processor samt bedste gamer grafikkort. Og i nogle af disse opgraderings sæt er der også sæt med den bedste strømforsyning til gaming, samt nogle med DDR ram. Og derefter mangler man så et gamer kabinet, og en gamer SSD harddisk. samt nogle Gamer DDR ram. Og har man de sidste dele fra sin nuværende stationær pc. Ja så er man faktisk køreklar når man køber sådan et komplett upgrade kit med Intel eller AMD processor.

Der vil dog være perioder hvor nedenstående sæt "kun" består af et gamer grafikkort samt et gaming bundkort.

Opgraderingssæt med Intel CPU

Nedenstående opgraderingssæt er med cpuér fra Intel + bundkort + GTX, RTX gamer grafikkort. Og der er også nogle af disse sæt hvor der også er en af de bedste gamer strømforsyning og nogle ram.

Og har du ikke selv et kabinet, så kan du med fordel kigge efter et Her Og jeg har også skrevet en artikel om det bedste gamer pc kabinet du kan læse som inspirationskilde.

Opgraderingssæt med AMD processor

Er du mere typen der vil have en AMD cpu som hardware, når du skal lave en opdatering af din pc. Så er mulighederne også gode i forhold til, nogle af nedenstående Ryzen kit til at opgradere pc.

Så tag et kig på om der ikke skulle være et opgraderingskit til din pc herunder.

Nogle populære processor typer er

Intel i5-9600K som Købes Her. Og se test af den HER

intel® coretm i5-9400f som Købes Her. Og du kan se en test af den HER

Så er der også en Intel I5 8600k. Hvor k modellen dog er udgået men fås som ren 8600. Og den Købes Her. Og du kan læse en test af den HER

Fra AMD er der Ryzen 5 2600x. Hvor x modellen dog er udsolgt men 2500 modellen kan du Købe Her. Og læs en test af den HER

Så er der også Ryzen 5 3600. Som Købes Her. Og du kan se en test af den HER

Eller kan du finde de forskellige processorer til gaming med test og priser her