Computerbutik - Køb Billige Computere

Vitamix blender tilbud – Bedste i test + Billige priser – 2024

Der er mange blendere på marked (også gode og billige blender). Fra producenter som OBH, Bosch, Wilfa, Magimix, Blendtec og mange andre. Og modellerne er mange, hvor der kan nævnes ninja, a3500i, a2500i, tnc 5200 (udgået), a2300i, a2500, a2500i og mange flere. Men der er ingen tvivl om, at skal du finde en blender bedst i test. Så er det Vitamix blenderen der løber med sejren! Og nogle gange kan man være heldig, at finde et godt vitamix blender tilbud.
Læs mere

Video præsentration af min nye Vitamix Explorian 310 blender

Udvalgte modeller fra Vitamix

Herunder har jeg samlet 4 modeller i forskellige farver af mærket Vitamix. Og ens for dem alle er, at de har en Isknusningsfunktion. Og de kan alle hjælpe dig med, at få lavet en lækker frossen smoothies/ greenies hver morgen.

Vitamix Explorian 310 blender

Med denne blender (som er den jeg købte), der kan du lave ting som babymad (hvis du har små børn), tilberedelse af nøddemælk, alle typer kolde drikke, smoothies og greenies. Min erfaringer med denne blender efter nu 3 måneders brug er, at den fuldt ud er alle pengene værd. Det er en fornøjelse hver morgen at lave sin greenie på denne blender..

Model funktioner:

Motoren er på 1400 watt - Og har 10 hastigheder - Turbo-/Pulse-knap.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Vitamix Ascent 2300i blender

Med denne blender får du høj ydeevne med et stilfuldt design. Der vil passe ind i de flestes køkkener.

Model funktioner:

Motoren er på 1400 watt - Og har 10 hastigheder - Turbo-/Pulse-knap - Fås i 4 farver. Gå til: Sort, Grå, Hvid, Rød.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Vitamix Ascent 2500i blender

Denne blender har hele 10 hastighedsindstillinger og kan f.eks. lave dej, male mel og meget andet.

Model funktioner:

Motoren er på 1400 watt - Og har 10 hastigheder - 3 programmer - Turbo-/Pulse-knap - Fås i 4 farver. Gå til: Sort, Grå, Hvid, Rød.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

Vitamix Ascent 3500i blender

Vil du tilberede dej, forskellige typer af smørelser, dip eller salsa. Eller måske frosne desserter. Så er det helt sikkert denne blender du skal købe.

Model funktioner:

Motoren er på 1400 watt - Og 5 programmer og hele 10 hastigheder - Turbo-/Pulse-knap.

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 

De mange forskellige typer af blendere bliver solgt overalt som steder som Elgiganten, Power (skulle ikke forbavse mig at fitness center også solgte dem), Bilka, Imerco og mange andre steder. Så derfor kan det være en svær opgave, præcist at finde frem til de blenders, der opfylder dine krav. F.eks. hvis formålet som for mit vedkommende var og er, at lave smoothies og greenies.

Hvilken blender skal jeg vælge?

Du skal vælge den blender der opfylder dine behov. Så vil du lave frosne smoothies og greenies. Så skal du vælge en med is knuser funktion, da blenderen ellers vil gå i stykker (ødelagde selv min konen store køkken multi blender). Så først skal du beslutte dig for, hvad er dine behov. Hvad vil du egentlig med sådan en blender? Når du er blevet det klogere på dig selv, så find ud af hvilken funktionaliteter du kræves af blenderen, i forhold til de formål du vil bruge blenderen til. Det kunne f.eks. være den omtalte isknuser funktion, da denne langt fra findes på alle blendere.

Skal blenderen have isknusningsfunktion?

Nej ikke nødvendigvis. Men igen kommer det jo an på, hvad dit formål med blenderen vil være. For vil du lave noget med frosne varer. Så skal du have denne funktion. Og det er heller ikke en funktion, man på et senere tidspunkt kan få indlagt. Så det er med at tænke sig godt om, inden man gør sit køb. Så man ikke senere fortryder, at man ville spare nogle få Kr. Og derfor ikke fik en blender med isknusningsfunktion.

Hvilken blender er bedst til smoothie

Det er en blender der er hurtig, funktionel, nem at rengøre. Og som har isknuserfunktion. Som nedenstående modeller har fra Vitamix: Vitamix Explorian 310 blender Vitamix Ascent 2300i blender (Fås i rød, sort, grå og hvid) Vitamix Ascent 2500i blender (Fås i rød, sort, grå og hvid) Vitamix Ascent 3500i blender Stiller du forbrugerrådet tænk samme spørgsmål. Så har de kåret nedenstående 2 modeller som værende bedst i test (Skal dog siges at ingen af ovenstående Vitamix modeller er med i denne test fra januar 2018): KitchenAid 5KSB8270 til omkring 5500Kr og købes her (Fås i rød og sort)

Hvorfor jeg valgte en Vitamix blender

Jeg kom ind i denne "blender verden". Da jeg fik en diagnose omkring, at jeg havde fået diabetes.

Jeg kæmpede en rum tid med opadgående tal, fordi jeg spiste for usundt. Og på et tidspunkt så jeg programmet spis dig rask med ernæringsekspert Umahro Cadogan.

Og jeg blev så fascineret af denne ernæringsekspert Umahro Cadogan. Og omkring den store viden han har til kroppen. Og hvad man skulle spise for at "helbrede kroppen" igennem den mad man spiser. At det endte op med, at jeg købte et kursus i januar 2020, fra syg til rask på 12 uger.

Dette kursus nåede jeg lige at afslutte inden corona pandamien brød ud i foråret 2020. Eller det vil sige, de sidste afsluttende faser måtte vi tage online, da Corona havde vist sig i Danmark, og det blev så foråret 2020´s nedlukning.

Men nok om Corona. Jeg fik afsluttet dette syg til rask på 12 ugers kursus. Og hovedformålet med dette kursus var, at få den viden/ indsigt der skulle til, så jeg kunne få mit langtidsblodsukker ned. Da dette var blevet alt for højt. Ja i februar 2020 fik jeg taget en blodprøve, og den viste at HbA1c havde en værdi på 84 (hvor den ikke må overstige 48. Derefter vil du få diagnosen diabetiker).

Så det måtte man sige var alt for højt og det skulle der gøres noget ved. Det skal siges, jeg før har haft en værdi på 105, og måtte igennem sygehuset og blive vejledt der. Og fik også øjnene op for, hvad så høje blodsukkertal gør ved kroppen. Ja for det første, så lugtede det meget, når jeg var på toilettet for at tisse. 

Men det værste var nok, at jeg fik synsforstyrrelser. Så jeg til sidst slet ikke kunne læse en sms. Så det er ikke helt for sjovt, at jeg blev villig til, at gøre nogle ting i mit liv anderledes.

Og det var der vitamix blenderen kom ind i mit liv, da jeg skulle lave nogle  "grøntsagssmoothies" som man også kalder greenies.

Og mens jeg var i gang med kurset, så lånte jeg min kones store køkken multi blender. Som var et kæmpe monster, og som "kunne det hele". Dog kunne den ikke klare, at knuse mine frosne greenies.

Jeg lod mig fortælle af Umahro, at det vigtigste var at gøre noget, og så ellers komme i gang og gøre det. Så selv om grønsagerne måske mister lidt næring ved at fryse det ned. Så synes han, man skulle lave til flere dage af gangen. Og så fryse det ned. Og når det skulle bruges om morgenen, eller hvornår man nu havde tænkt sig, at lave sin grøntsagssmoothies. Så var den frossen, og som bevirker du fik en dejlig kold drik. Så jeg køber ind, så jeg laver til 3-6 dage af gangen, og så laver jeg greenie´s fra frossen tilstand.

Der gik noget tid, så begyndte denne store blender at ryge og lugte grimt. Og den kunne ikke klare mosten. Og er sikker på, det var disse frosne isterninger, som jeg puttede i drikken i starten, der var med til at ødelægge den.

Det gjorde så, at nu var jeg på den, da jeg ingen blender havde. Og viste de kostede en del kr. Og følte ikke lige jeg havde økonomien til det. Men så kom jeg i tanke om, at min kære mor havde sagt, at hun overvejede at give mig en lille pengegave. Og da jeg lige havde set en YouTube video med Umahro der reklamere for, at man skal have en blender med isknuserfunktion. Og at han selv brugte en Vitamix. Så havde jeg været på opdagelse ved Elgiganten.

Ved Elgiganten opdagede jeg, at de kørte et weekend tilbud (det gør de tit), hvor den billigste Vitamix Explorian 310 blender de havde, var nedsat med 1000kr. Men tilbuddet gældte kun i weekenden. Og da jeg så tilbuddet var det fredag. Og den kostede denne weekend "Kun 2777Kr". Hvor normalprisen var 3799Kr. Og som den stadig er den dag i dag januar 2021.

Jeg ringede til min mor, og spurgte om hun ville gerne give 3000Kr i gave. Og ja det ville hun gerne. Så jeg endte med at bestille denne Vitamix Explorian 310 blender med isknuserfunktion. Og må sige, det har jeg ikke på nogen måder fortrudt. Og denne bruges nu dagligt, både af min kone og jeg, da vi begge laver en greenies hver morgen.

Og ja 3799Kr er da mange penge for sådan en blender. Men hvis du får en der kan klare opgaven. Og ikke ender med at købe 2 der ikke kan. Så bliver det måske alligevel billigere i længden.

Hvis man f.eks. laver et lille regnestykke. Så kan man sige, at hvis man laver en drik hver morgen i 365 dage om året. Så vil det svare til, det ville koste 10,4Kr, at bruge denne blender pr døgn. Og hvis man så har den i 3 år. Så er vi nede på 3,46Kr på døgn. Så tænker ikke det er så dyrt, når man vælger at se det på denne måde. Og tænke på hvordan sådan en fætter kan være med til, at gøre dit liv sundere med masser af grønsager, der styrker dit helbred.

Jeg putter også økologisk Hampeprotein 43% fra Nyborggaard. Som kan købes her for under 200Kr for 600g. Eller her til under 100Kr hvis man vil prøve det med en mindre pakke på 200gram. Når du blander denne hampe protein i din greenie, så gør den sådan, at du føler mæthed. Og dette har jeg brug for, da jeg bruger denne greenie i stedet for morgenmad. Og den skal så mætte hele formiddagen.

Udover jeg putter Hampeprotein pulver i, så kommer jeg også økologisk Udo´s Oil Omega 3-6-9 planteolie i. Da jeg lider af eksem som lægerne kalder psoriasis, som bevirker at mine fingere tørre ud, og de revner på alle fingerspidserne som er meget smertefuldt. Og på kurset med Umahro kunne jeg forstå, at sådanne planteolier eller nødder kunne hjælpe. Da det er med til at smøre kroppen indefra.

Og nu har jeg brugt dette økologisk Udo´s Oil Omega 3-6-9 planteolie i noget tid, og sørme om mine fingere ikke er blevet meget bedre. Ja min fingerespidser er stort set ikke revnet her i vinteren 2020-2021. Så er helt sikker på, at denne Omega olie har en finger med i spillet. Denne økologisk Udo´s Oil Omega 3-6-9 planteolie på 500ml kan du købe til lidt over 200Kr her. Og ønsker du igen at prøve får du køber den store mængde. Så fås den også i en mindre størrelse på 250ml til omkring 130kr.

Mangler du lidt inspiration til at lave disse smoothies/ greenies. Så efter endt kursus der købte jeg selv 2 bøger. Den ene hedder Safter. Og er skrevet af Aarstidernes Søren Ejlersen, samt vores ernæringsekspert Umahro Cadogan.

Hvor de med denne bog ville fortælle folk hvor mange livgivende, samt nærende, supersunde, lækre smoothies/ greenies. Som man kan lave med frugter og grøntsager. Denne bog Safter kan du købe her til under 200Kr her. Så købte jeg også bogen Blender, med 177 opskrifter på greenies & smoothies. Da jeg jo skulle have noget inspiration, for at komme i gang med min nye livsstil 🙂

Jeg fik smagt nogle forskellige greenies. Og skal da indrømme, at ikke alle var lige heldige. Fik f.eks. lavet en med robedde. Og tro mig, det var ingen succes.

Jeg er endt op med greenie bestående af:

  • Broccoli (Kåret i test som den sundeste grønsag).
  • 2. Æbler.
  • 1 - 1/12 banan alt efter størrelse.
  • 1 1/2 citron presset ud som saft.

Denne greenie opskrift virker for mig. Og den laver jeg stort set hver morgen. Og den booster mit liv med sundhed og glæde.

Så ja, jeg blevet glad for min Vitamix Explorian 310 blender. Ja helt vildt! Den har været alle pengene værd. Og nu her i uge 4, 2021 har jeg lige fået målt mit langstidsblodsukker, som nu er blevet helt normalt. Ja det har nu en HbA1c værdi på 45 (Når man når over 48 er man diabetiker). Så det er blevet helt normalt.

Det skal siges, det er ikke denne drik der har gjort det alene i forhold til mit blodsukker. Det er også mindre usunde ting i min hverdag. Men vigtigst af alt er nok også, at jeg 3-5 gange om ugen går 4.5Km, i ca 1 times varighed. For det har jeg testet mig til at det virker. Ja de gåture virker for vildt i forhold til, at få buk med sin diabetes. Det man bare skal huske er. At blive ved og ved og ved. Er du blevet inspireret i forhold til at købe dig en blender. Og fortællingen om kurset ved Umahro Cadogan. Så har han også skrevet nogle bøger omkring, at gøre sin krop sundere. Og da de fleste af os ønsker, et sundt og langt liv, så er det måske en god viden at få i nogle af hans bøger som jeg har listet op herunder.

Nogle af de bøger Umahro Cadogan har udgivet er:

Afsluttende ord

Håber du er blevet lidt klogere på, hvad Vitamix blender er for en størrelse. Og hvad sådan en blender måske kan gøre for dig, som den har gjort en masse for mig. Uanset om der skal blendes en juice, smoothie eller greenie af grønsager. Så er det helt sikkert et køb jeg ikke fortryder. Og vi snakker stadig om herhjemme, hvor dejlig en blender det er. Og hvor nem og enkel den er i brug og rengøring. Du er velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis der er noget du savner svar på.