Computerbutik - Køb Billige Computere

Bærbar

Står og mangler en ny billig bærbar computer til arbejde, skole eller hjemme brug. Da du jo ikke kan slæbe din byg selv pc med i skole 🙂 Så tag et kig på siden her, hvor der er et stort udvalg, og gode muligheder for at finde en god og billig laptop  (Husk backup af gamle bærbar – Se ithansens billige usb stik) – Læs Mere

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Loading Henter produkter


Og det kan nævnes at lenovo ideapad samt modeller fra dell, hp, asus, msi er eftertragtet modeller.

Dels fordi de er ret solide, men også fordi de er hurtige til en god pris, da de alle har billig bærebar modeller.

Og til gaming bliver asus og msi tit købt, da de har et fint udvalg af gamer bærbar på marked. Og køber du en gamer bærbar så kan man også købe et gamer bord til sin bærbar.

Dog skal man også huske, at rose bærebare computers fra Acer. Da de tit leverer nogle bærbarcomputer med hurtigere i3, i5, i7 eller i9 processorer til nogle ganske fornuftige billige priser. Og det er også tit, at man i blandt deres modeller, kan finde et rigtig godt tilbud.

I den moderne hverdag er mange af os på farten dagligt, og vi har ofte brug for at tage arbejde og studier med os. Vi er afhængige af vores computere, da de indeholder vores netbank, fotos, dokumenter, kontakt med venner og familie. Ja, faktisk hele vores liv findes på vores computer. Derfor er en god, stabil og driftssikker bærbar PC et must.

Sådan en kan du heldigvis finde her på siden, hvor der er samlet et skarpt udvalg af billige laptops, med alle de funktioner du behøver i hverdagen. Og herunder kan du blive klogere på, hvilken type enhed du så skal vælge, ud for de krav og behov du må have.

Hvilken bærbar/ laptop computer skal jeg vælge?

Der er mange muligheder, når man skal vælge en ny billig computer (leder du i stedet efter en stationær pc eller et godt gamer pc tilbud så se her).

Uanset om du skal vælge en lenovo ideapad, macbook pro eller lign model. Så e maskinens formål er helt afgørende for, hvilken model du skal vælge. Og derfor kan du med fordel gøre valget lidt lettere, hvis du starter med at overveje, hvad du har behov for. Om den kun skal bruges til at besøge sider på sociale medier, eller om den skal bruges til lidt mere tunge og lidt mere ressourcekrævende grafiske opgaver.

Har du behov for at tage computeren med på farten, kan en lav vægt og en forholdsvis lille størrelse skærm være den rigtige løsning.

Vil du bruge computeren til krævende opgaver med fx fotos, film eller spil, så skal du vælge en computer med en særlig god skærm, grafikkort, processor og masser af ram.

Skal jeg vælge en stor eller lille skærm på bærbar?

Jeg vil sige, om du skal vælge en notebook med en lille skærm, eller en med en stor skærm afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge den til, og er det en der fast skal stå på et bordet derhjemme. Eller skal du have den med i skole hver dag. Eller bare med på ferietur engang imellem eller hvad er behovet?

Der er ingen tvivl om, at skal den med som en slags arbejdscomputer i tasken hver dag. Så ville det være at foretrække, at vælge en med en lille tommer skærm. Som en med 11, 12, 13 eller 14″ tommer skærm.

Skal du så kun have den med engang imellem, eller hvis du også vil bruge den som en gamer bærbar, så er det som minimum 15.6 tommer du skal gå efter.

Skal den for det meste bare stå derhjemme, eller med på tur engang imellem. Så ville jeg gå efter en med 17″ tommer skærm, da den er mest behagelig at sidde ved. Da man ikke spænder så meget i nakken, når der kigges på skærmen. Som man f.eks. kender det ved de muskel og nakke smerter, som mange får ved brug af smartphone/ iphone og tablet/ ipad. Hvor mange mennesker må gå til kiropraktor eller fysioterapeuter, fordi de får så mange skuldre og nakkesmerter ved brug af de små skærme.

Skal man vælge en bærbar med hdd eller ssd harddisk?

De gamle typer af harddiske er HHD diske. Som er bygget af mekaniske dele, og som også genere en vis støj. Og så er de heller ikke så hurtige, som en SSD harddisk (som også kaldes en Solid State Drive). Som ingen mekaniske dele har. Og derfor er denne også støjsvag, som man kender det fra en usb nøgle.

SSD harddiske er også markant hurtigere end almindelige HDD. Og derfor er det selvfølgelig også at foretrække at købe en med en SSD harddisk da denne er en ren fornøjelse at arbejde på. Da der sker noget stort set med det samme, når du trykker på tasturet.

Herunder lister jeg et par fordele og ulemper op, i forhold til de 2 forskellige disk typer.

HDD fordele:

 • De er tit billigere målt i pris pr gb.
 • De er som regel bedre, hvis du har rigtig mange billeder eller film til opbevaring. Da du kan købe en på 1000gb, 2tb eller mere, til en pris de fleste kan være med.

HDD ulemper:

 • De er langsomme i forhold til en SSD harddisk. Ja som regel er en SSD disk 1 1/2 gang hurtigere end en alm. HDD.
 • De larmer markant mere, når de arbejder på højtryk. Hvis de f.eks. er i gang med at flytte filer, eller i gang med at defragmenter drevet.

SSD fordele:

 • De er markant hurtigere end almindelige mekaniske harddiske.
 • De støjer ikke som almindelige harddiske.
 • I forhold til tidligere skrevet om defragmentering af HDD. Så har en SSD ikke brug for at defragmentere drevet så tit. Nej faktisk mente man før i tiden, at en SSD aldrig skulle defragmenteres. Men ny viden fortæller, at man godt kan gøre det 1 gang om måneden. Og det kan du læse mere om Her.

SSD ulemper:

 • En SSD harddisk koster en del mere pr gb. Så derfor har man mange billeder, skal man vælge en med 2 harddiske i.
  1 med en SSD til styresystemet. Og så 1 hvor den også har en på f.eks. 1000gb, som man så kan bruge til film, billeder eller hvad man nu ellers gemmer på.Man kan også købe en enhed med en SSD disk, og så købe en ekstern harddisk, eller en usb stick ved siden af, som tilsluttes via usb. Og på disse typer, kan man så overføre alle de medier som man gerne vil gemme. Og man kan også købe en, der selvfølgelig har en hurtig ssd harddisk, og så købe adgang til en online tjeneste som f.eks. den jeg selv bruger onlime. Da du der kan få fri plads af Gb, til et fast beløb hvert år. Og du kan få 5% i rabat ved at købe adgang igennem dette link Her. Og hvis du vil sammenligne de forskellige backup tjenester, i forhold til at finde den bedste (hvor jeg ville vælge onlime da der er fri gb data), så kan du se sammenligninger Her

Hvor mange gb skal harddisken på bærbar være?

Om du skal vælge en harddisk med 120gb, eller en på 2048gb handler igen om, hvad du skal bruge den til. Og derfor opsætter jeg nogle kriterier herunder, som du måske kan bruge, når du skal spore dig ind på, hvor mange gb din nye enhed skal have.

 • – Du surfer på nettet efter varer, bruger netbank, facebook og spiller småspil.
  I dag da bruger de fleste computers Windows 10. Og der kommer løbende opdateringer til dette styresystem. Så derfor ville mit råd være, at vælge en med minimum 200Gb SSD harddisk. Da Windows systemet fylder så meget, at vælger du en på 120gb. Så vil du hurtigt komme i problemer i forhold til pladsmangel.
 • – Din laptop, notebook er din skolecomputer men du gamer også større spil.
  Det betyder selvfølgelig noget, hvilken typer spil du gamer. Men hvis man bare tager en spil som Fortnite, som er et meget populært gamer spil. Så kan det let fylde over 30gb. Og så er det selvfølgelig nødvendigt, at have en med godt med plads på. Så en SSD harddisk på mellem 200-500gb er her at foretrække.
 • – Din laptop, notebook er din studiecomputer, bruges til filmredigering, større spil
  Hvis du både skal bruge den til gaming og film. Så fylder det selvfølgelig en del. Så enten skal du have 2 harddiske i din bærbar.1 SSD til at køre styresystemet fra. Og 1 til at lagre dine film, musik m.m.Men i forhold til spil, ville jeg vælge at køre disse fra SSD disken, da du vil få en hurtigere responstid når spillet starter op. Og efter min vurdering også en bedre oplevelse inde i spillet.Bruger du en enhed transportable enhed, så ville jeg vælge en med en SSD harddisk, med alt fra 1tb (1000gb) og opefter. Og når vi snakker SSD diske i den størrelse, så koster de en del.

Hvilken processor skal der være i min nye bærbar?

Mit råd vil være, at man ikke skal købe de processor typer som er gamle typer. Da de hele tiden bliver bedre og hurtigere. Så derfor vil de nyere cpuér være at foretrække. Og herunder opsætter jeg nogle kategorier, så du ved hvilken type processor du skal vælge når du skal ud at købe nyt.

Det er dog vigtigt at sige, at det er cpu kernerne du skal have fokus på. Da flere processor kerner giver en processor med bedre ydelse. Og husk at processor navnene herunder, kun er et lille udsnit, af dem der kan købes med et hvis antal kerner.

Så selv om jeg kun skriver 4 typer med 4 kerner. Så er der altså flere modeller derude, der har 4 kerner. Så kig efter i specifikationerne , hvor mange kerner den har den model du kigger på.

 • Du surfer på nettet efter varer, bruger netbank, facebook og spiller småspil
  Find en der har en cpu med minimum 2 kerner. Som kunne være en AMD Athlon, AMD Phenom eller Intel core 2, Intel celeron processor.
 • Du bruger labtop/ notebook til studie/ skolebrug. Og spiller småspil.
  Kig efter en laptop der har en cpu med minimum 4 kerner. Som kunne være en AMD Ryzen 3, AMD Ryzen 5 eller en Intel Core i3, Intel Core i5 processor.
 • Din laptop, notebook er din skolecomputer men du gamer også større spil.
  Du skal finde en med en cpu med minimum 6-8 kerner. Og det kunne være en AMD Ryzen 5, AMD Ryzen 5 Pro. Eller en Intel Core i5, Intel Core i7 processor.
 • Din laptop, notebook er din studiecomputer, bruges til filmredigering, større spil.
  Der skal du have fokus på en der har en cpu med mange kerner (Et stort udvalg af enhederne her på siden har mange cpu kerner der kan klar
  e de ressourcekrævende opgaver).
  Så 10 kerner og op efter. Da de kan fås helt op til 64 kerner (de kan være blevet bedre siden jeg skrev dette her). Men så er prisen også over 30.000kr bare for en processor chips.Der kunne du kigge efter en AMD Ryzen 9 eller en Intel Core i9

Et godt sted hvor du kan tjekke processor, omkring hvor gode og kraftige de er. Så kan du finde mellemklasse processor er her .

Og skal du game osv. Så skal du op i high processorer og dem finder du Her.

Er du så i tvivl om hvilken processor du skal vælge, så kan du også tage de 2 typer du har kig på og er i tvivl om. Og sætte de 2 processorer op mod hinanden Her.

Jeg har også skrevet en artikel omkring den bedste/ cpu i test og priser som du kan læse her

Hvor mange ram skal min bærbar have?

Det kommer an på hvilken behov du har. Hvis dine behov er, at du skal bruge den til almindelige dagligdagsting på internettet. Som gå på netbank, være på facebook, surfe efter varer på internettet, så behøver du ikke have en med så mange ram. Men herunder har jeg ridset op, hvor mange ram man skal bruge i forhold til, hvilken kategori man kan placeres sig i. Og der finder du den kategori, du mener du passer bedst i.

 • Du surfer på nettet efter varer, bruger netbank, facebook og spiller småspil
  Find en med 4-6gb ram.
 • Du bruger din den til studie/ skolebrug. Og spiller småspil.
  Køb en med 6-8gb ram.
 • Din notebook er din skolecomputer men du gamer også større spil.
  Der skal du købe en gamer bærbar med minimum 8-12gb ram.
 • Din notebook er din studiecomputer, som skal bruges til filmredigering, større spil.
  Du skal købe en kraftig gamer computer 17 tommer skærm (dog ikke 17″ hvis du tager den meget med rundt). Og så med 12+gb ram.

Hvor skal jeg købe min nye laptop?

Der er mange steder i dag, hvor de sælger modeller til fornuftige priser (Du kan også købe en brugt, hvis pengene er små). Og fordi de netop er så stor en del af vores liv i dag. Så er der også stor konkurrence derude for, at sælge kunderne de bedste bærbar tilbud.

Det kan det være svært for de mindre virksomheder, at konkurrere mod nogle af de store som Bilka, Power, Elgiganten og mange andre. Og så er der også steder som Pricerunner, hvor de samler forskellige modeller. Dog mod de forskellige firmaer betaler for, at få vist deres laptops på deres side (hvor de store firmaer har kapital til dette). Men det er klart, at sælger man f.eks. en Samsung bærbar.

Og man i forvejen har nogle af de billigste bærbare pc priser på denne enhed, og man så vælger at reklamerer på Pricerunner. Så er der jo en god chance for, at når kunden skal købe sin nye notebook, Macbook eller hvad varen nu hedder.

At kunden så i stedet vælger stedet hvor det er billigst. Men for de mindre virksomheder, er dette dog tit ikke virkeligheden, da mange af de store butikskæder, kan være svære at slå på prisen. Da de køber større varelager ind. Og de mindre virksomheder må derfor bukke under.

Så nogen gange handler det også lidt om, hvilket type menneske man selv er. Er man en af dem, der vil have det billigst uanset hvad. Eller er man en af dem, der gerne vil hjælpe de små fremad og derfor give 100-200kr mere.

Så hvor man skal købe sin nye laptop, kommer lidt an på hvad man lægger vægt på.

For mange handler det også om, den service man får, ved at handle de forskellige steder. Så derfor så tjekker man lige trustpilot inden købet. Og har de der dårlige anmeldelser, så ønsker man ikke at handle ved dem. Heller ikke selv om de er 150kr billigere.

Det samme er det med fragten. Der går rigtig mange op i, om der er gratis fragt. For ellers bliver de “sure”. At nu vil jeg købe sådan en dyr model, og så skal jeg sørme også betale for fragt. De kan tro nej kan de. Og så finder de et andet sted. Hvor de måske betaler lidt mere, men fragten er så gratis 🙂

For mange betyder det også meget, om de kan tage ud i en nærbutik og købe deres nye enhed der. Og der handler det så om, hvilken butikker der er i ens nærområder.

Og der er det klart, at bor man i storbyer som København, Aalborg, Århus eller Odense. Så er der flere muligheder for, at finde en butikker hvorfra de tilbyder computersalg. Til forskel fra hvis man bor ude i en lille provinsby, så er man nødsaget til, at skulle ind til en af de lidt større byer, eller skal man handle online, hvor det også er nemmere, at få overblik over f.eks. typer af udsalg. Eller hvis man går efter en brugte modeller, så er mulighederne også større ved at gå online, og søge efter brugte bærbare.

Jeg håber du er blevet klogere på, hvad du skal gå efter, når du nu skal købe en ny billig bærbar. Og håber også, at hvis du går efter en billig model, at du også ved hvad denne skal indeholde, for det også bliver en god enhed, der kan opfylde de krav og ønsker du end måtte have.

Find stort udvalg HER

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.