Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763

Billig bærbar

Hvis du står og mangler en ny bærbar computer til arbejdet, skolen eller hjemmet, så tag et kig på udvalget her på siden (Husk backup af gamle bærbar - Se ithansens billige usb stik). Og det kan nævnes at lenovo bærbar er eftertragtet, dels fordi de er ret solide men også fordi de er hurtige til en god pris.
Leder du efter en bærbar/ computer på afbetaling så klik her
I den moderne hverdag er mange af os på farten dagligt, og vi har ofte brug for at tage arbejde og studier med os. Vi er afhængige af vores computere, da de indeholder vores netbank, fotos, dokumenter, kontakt med venner og familie… Ja, faktisk hele vores liv findes på vores computer. Derfor er en god, stabil og driftssikker bærbar PC et must.
Sådan en kan du heldigvis finde her på siden, hvor vi har samlet et skarpt udvalg af billige bærbare med alle de funktioner, du behøver i hverdagen. Vi forhandler bærbare computere fra de anerkendte producenter Acer og Lenovo til billige priser. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvilken bærbar computer skal du vælge?

Der er mange muligheder, når man skal vælge en ny bærbar PC (leder du i stedet efter en stationær pc så se her). Maskinens formål er helt afgørende for hvilken model, du skal vælge. Du kan derfor gøre valget lidt lettere, hvis du starter med at overveje, hvad du har behov for. Har du behov for at tage computeren med på farten, kan en lav vægt og en forholdsvis lille størrelse, være den rigtige løsning. Vil du bruge computeren til krævende opgaver med fx fotos, film eller spil, så skal du vælge en computer med en særlig god skærm, grafikkort og processor.

Find en god bærbar PC med høj driftssikkerhed og værdi for pengene

Er du på jagt efter en billig bærbar med en god ydelse, hvor du får værdi for pengene? Hos ItHansen forhandler vi gode og stabile all-round computere, som fungerer upåklageligt til hverdagsbrug. Du kan vælge mellem PC’er i flere størrelser fra 11,6 tommer til 17,3 tommer med eller uden numerisk tastatur og med en stor harddisk. Mange af vores bærbare computere har en hurtig SSD-disk, som er lydløs og som regel minimum halvanden gang hurtigere end en almindelig harddisk.


Bestil din bærbare computer hos os. Hvis du bestiller inden kl. 14, afsender vi din vare i dag. Mulighed for gratis fragt.

Vi kan også tilbyde service og pc reparation af din computer. Vi kører over hele Fyn.

Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.