Sendes i dag - Bestil inden kl 14 14 dages returret Gratis Fragt Sikker E-handel Kundeservice: Tlf. 21275763
Bedste Antivirus 2019/ 2020

Eset Internet Security - Bedste Antivirus 2019/ 2020 På Dansk!

Fra: Eset

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

14 dages returret
GLS Pakkeboks=Gratis fragt
Bestilling før kl 14. Sendes samme dag
(Gælder dog ikke pcér der skal samles først)
DKK 368,00
Varen er på lager - Leveres på e-mail indenfor 24 timer - OBS. Vælg E-Mail Levering på udtjekningssiden

5 stjerner ud af 5

Skrevet af Kjeld Ravn d. 27.12.2019

Min PC er blevet hurtigere end mit forrige virusprogram. Så jeg er godt tilfreds indtil videre.


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Jørn Sehested Schultz d. 10.09.2019

Super program, nem at installere👍


Find et andet Eset antivirus program her

Forbrugerrådets hjemmeside tænk.dk. De peger på dette program i deres test på bedste antivirus 2019. Hvis du ønsker et godt antivirus program på dansk med dansk support

(Tidligere Eset Smart Security)
Er du på jagt efter det bedste antivirus 2019/ 2020. Og vil du gerne have dette antivirus skal være på dansk. Og også gerne med dansk support? Ja så er det ifølge forbrugerrådets hjemmeside tænk.dk, virusprogrammet Eset Internet Security du skal vælge.

På overskrifterne herunder, kan du læse lidt mere omkring antivirus, og måske ud fra dette, drage din egen beslutning for, hvad du skal vælge i forhold til antivirus. Og om det skal være et gratis antivirus, eller et antivirus der koster lidt penge.

Bedste Antivirus 2019

Afspil Eset Internet Security video herunder!


..

Bedste Antivirus 2019

Hvad koster et godt antivirus?

Ja selve virusprogrammet starter fra o kr og så opefter. Og nogen kommer op mellem 400-500kr for 1 års beskyttelse.

Hvis man nu tager udgangspunkt i Eset Internet Security. Så koster det for 1 år 368kr. Og man vil måske synes det er dyrt?

Set med mine øjne, er 368kr delt ud på 365 dage, som et år som regel er. Så er det = 0,99 øre pr. dag. Og i denne verden, hvor mange kriminaliteter er flyttet over til at foregå via hacking af folks computere, igennem malware, spyware, ransomware samt anti-phishing osv. Så tænker jeg det er peanuts, at betale rundt regnet 1 kr om dagen, for at blive godt sikkert, som jeg synes man bliver det med Eset Internet Security. Som jeg selv og min familie samt svigerfamilie også bruger.

Det var så lidt om prisen, og nu til selve det med et godt antivirus.

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er et godt antivirus. For der findes så mange sider derude, der hele tiden tester diverse virusprogrammer på deres egen måde. Og det er derfor ikke helt nemt som forbruger, at finde ud af hvad man skal vælge.

Jeg har arbejdet med it i over 15 år, og jeg har selv valgt Eset Internet Security, fordi jeg af Eset fik lov til at sælge deres produkter, og derved fik muligheden for at prøve sikkerhedsprogrammerne selv.

Og så har jeg haft meget fokus på forbrugerrådets hjemmeside tænk.dk. Da de har en hjemmeside, der er til for at hjælpe forbrugerne. Og de har flere gange kåret dette Eset Internet Security, som værende bedst i test. Ja faktisk for nogle år siden, blev det kåret bedst i test 3 år i træk.

Det der er med virusprogrammer er, at man skal finde et der opfylder ens behov. Og det kunne være som Eset, som tilbyder programmet på dansk og med dansk support. Og lige præcis disse funktionaliteter i et antivirusprogram, er vigtigt for rigtig mange mennesker.

Det man også skal huske er, at man skal kigge efter et virusprogram, der klarer sig jævnt godt det meste af tiden. For der laves på nogle sider, virus test hver måned. Og skulle man rette sig efter disse, så skulle man skifte antivirusprogrammet ud hele tiden og det går jo ikke.

Så er du en af dem der ønsker, at dit antivirus program skal være på dansk, og gerne med dansk support. Så er Eset Internet Security helt sikkert et sikkerheds program der opfylder dine behov. Og til en start pris på 368kr for et år (køb 2 eller 3 år og få rabat).

Og en fornyelses pris der falder ca. med 100kr. Så er dette antivirus sikkerheds program helt sikkert en ener!

Kan man nøjes med et gratis antivirus?

Ja det kan man helt sikkert.

Man kan også nøjes med en bil uden tyverialarm. Eller en hoveddør uden lås. Men spørgsmålet er, vil man det?

Jeg kan sige så meget! Jeg betaler med glæde en lille 1 kr pr. dag for at være godt beskyttet. Og i disse cyber tider, hvor kriminaliteten rykker over på de digitale platforme. Da synes jeg det er billigt sluppet med 1 kr pr dag. 

Men hvis man ikke er villig til, at betale denne pris. Og hvis man igen tager udgangspunkt i forbrugerrådets antivirus test 2019, hvor de kåre det bedste antivirus program. Så siger de, at man skal vælge Defender i deres gratis version (som dog er på engelsk). Og længere nede i deres test, kommer antivirusprogrammer som Avast, AVG, Bullguard, Kaspersky, Norton med flere. Hvor programmerne Avast og AVG også tilbyder gratis versioner.

Eset tilbyder også gratis versioner. Men hvor det mere er ment som, at man kan prøve programmet gratis i 3 måneder. Og derefter skal man så købe programmet, eller finde et andet gratis alternativ. Og sådan er det jo med varer, man ved er gode. Der giver man ikke varen gratis væk :)

Hvad med antivirus til Mac?

Ja i de gode gamle dage, der sagde alle, at antivirus til Mac ikke var nødvendigt. Og det havde de til dels også ret i dengang. Men tiden er blevet en anden, og de it kriminelle har også fået øjnene op for, at der er mange Mac brugere derude der bruger denne platform. Og der hvor forbrugerne er, ja der er de it kriminelle også, da det er der de har muligheden for, at tjene penge på deres ugerninger.

Så efter min mening, er det også et must at have et antivirus program til sin Mac. Og der tilbyder ithansen 2 forskellige versioner til Mac.

Det første er virusprogrammet Eset Cyber Security, og så er der en storebror til denne version, som er Eset Cyber Security Pro. Hvor der medfølger firewall og en masser andre funktionaliteter.

Bedste antivirus program 2019 ifølge ithansen!

Ja som tidligere skrevet, så bruger jeg selv Eset Internet Security. Og derfor er jeg også fortaler for dette program. Og en af grundende er selvfølgelig også, alle de fine anmeldelser programmet får fra forbrugerrådet, som er borgernes talerør.

Men også fordi, jeg har rigtig mange fine erfaringer med dette program. Og det har jeg i kraft af, at jeg installerer dette virusprogram på rigtig mange af mine kunders pcér.

Og da jeg også tilbyder at vedligeholde kundernes computere hvert halve år, ved at scanne deres computere, hvis de f.eks. oplever de har fået en langsom pc, og har brug for at få renset deres computer.

Ja så kobler jeg op via teamviewer på deres computer, og laver en fjernstyring af deres pc . Og der viser det sig, at de fleste gange, er der ikke er kommet virus ind i systemet. Men hvor det er andre oprydnings funktioner der skal køres, for at de igen kan opleve at de har fået en hurtig pc. Og dette er isært vigtigt, hvis det er en gamer pc, da det er et must at disse maskiner er utrolig hurtige.

Så det bedste antivirus 2019 er ifølge ItHansen Eset Internet Security!


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Kjeld Ravn d. 27.12.2019

Min PC er blevet hurtigere end mit forrige virusprogram. Så jeg er godt tilfreds indtil videre.


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Jørn Sehested Schultz d. 10.09.2019

Super program, nem at installere👍


Sendes i dag - Bestil inden kl 14
14 dages returret
Gratis Fragt
Sikker E-handel
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.

Kurven er tom

Bestilles der inden kl 14. Så afsendes din vare i dag! Med mulighed for fri fragt!
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere.