Computerbutik - Køb Billige Computere

Stationær pc

Billig stationær pc

Her på siden købe en billig stationær computer (leder du efter en billig bærbar i stedet?). Ja der er altid gode muligheder, for et godt stationær pc tilbud til dit kontor, eller hvis det er en der kun skal bruges som gaming computer. Så kan du her kigge efter et gamer pc tilbud. Ja det kunne være en Shark gaming pc eller en Dutzo gamers. Og er det i stedet en bærbar, så se bærbar til gaming her (Husk du skal den have en stærk processor som i5 fra intel eller f.eks. en Ryzen fra AMD producenten). Læs mere Her

Vis Filters
Forsendelse
Priser

Vælg Mærke
 
Loading Henter produkter

Disse dele skal du holde øje med i en stationær

Når du er på udkig efter en stationær computer så er det måske vigtigt for dig, at det er til en billig pris. Men det du også skal have fokus på når du skal købe en ny stationær er, at du skal sørge for de dele der kommer i computeren nu også har nogle af de nyeste teknologier samt hurtige hastigheder. Så du ikke ender med at købe en billig computer, der om nogle år faktisk er gammel. Da det går utroligt hurtigt indenfor denne teknologiske verden. Så køb ikke bare den billigste stationær du møder på din vej. Men kig lidt dybere i forhold til hvad der er inde i kabinettet på den bærbar du har tanker om at købe.

vigtigt Leder du f.eks. efter en dell stationær computer (hvis du satser på at finde et dell gaming pc tilbud, så skal du nok ikke gå efter dell, da de ikke har lavet mange gamers de senere år), så har ithansen nogle gode modeller fra denne producent, som har være en spiller på marked i mange år.

Søger du en computer uden styresystem, som f.eks. Windows 10 som pt er det nyeste udsendt af Microsoft. Så findes der som regel også nogle modeller uden styressystem. Men da styresystem er blevet så meget billigere end det var engang. Så følger dette styresystem som regel med på alle computere i dag. Hvad enten det er en bærbar eller stationær pc.

Og hvis der ikke er nogen herunder, så kan du vælge ithansens byg selv pc guide. Hvor du så selv sammensætter alle dine dele, ud fra den guide jeg har skrevet. Og vil du bare købe en der er færdigsamlet eller en der er delvist samlet er det også en mulighed.

Leder du efter en stationær med Windows 7, så skal du skynde dig, da disse nok snart udgår fra marked. Men der findes stadig nogle modeller som ithansen også tilbyder (Men kan være når du læser dette at modellerne er udgået).

Vil du i stedet forsøge, om din “gamle stationær” kan gøres hurtigere. Så er det en god ide at få denne scannet med et virusprogram. Ja endda måske med det bedste antivirus program for virus og andet snavs fra internettet. Og så kan det være du sparer pengene, så du har lidt ekstra når du skal ud og finde dig en billig gamer pc eller en ny stationær computer til kontoret.

Hvis du er typen der ikke bruger din computer ret meget. Så kan det måske betale sig at overveje om man skal købe en bærbar pc. Da de fylder mindre. Men man kan som regel også finde nogle rigtige fine bærbar pcér til en god og billig pris.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.