Computerbutik - Køb Billige Computere

Langsom Pc

Få renset din langsom computer for spyware! Kun 600kr

Har du en langsom pc, og har du ikke selv har modet, til at springe ud i at rense den selv. Og engentlig bare gerne vil have hjælp til at fjern malware og andet snavs fra din pc. Så bestil en rensning af din langsom pc på dette link BOOK din tid til Kun 600kr. Og det hele foregår igennem fjernsupport som betyder, at jeg ikke vil være fysisk tilstede.
Du skal max bruge 5-10 minutter af din egen tid, hvor vi to kort snakker sammen i telefonen. Hvor jeg så nemt og enkelt guider dig til at starte denne lille fil op, og så kommer der et id nummer frem jeg skal bede om, så jeg kan få kontakt til din computer. Og derefter klarer jeg resten. Så vi kan gøre din langsom pc hurtig igen!

Langsom Pc:

langsom-pc.

Langsom Pc:

Hele scanningen tager 3-7 timer, og du kan selv se med på skærmen, hvis du gerne vil se hvad jeg laver på din computer. Og du kan via et link længere nede på siden, se en video hvor jeg viser og forklare hele forløbet. Og tro mig, det er rigtig nemt at komme i gang. Og når jeg er færdig med din computer er denne blevet Rigtig hurtig igen!

  1. Download og installere Ccleaner Her, og kør en rens. Se videoguiden Her
  2. Slå opstartsprogrammer fra. Da det for det meste ikke er nødvendigt, at de programmer starter op med Windows. Og som er med til at sløve opstarten. Dette kan også gøres med Ccleaer under fanen værktøjer, opstart.
  3. Mange problemer er forbundet med din browser når du er på nettet. Så prøv at nulstille din browser. Se guides til at nulstille explore og firefox Her. Eller nulstilling af chrome browser Her

BOOK din tid med det samme igennem dette link!

Min pc er langsom hvad gør jeg?

Den nemme løsning er, at du her på siden bestillinger en rensning af din computer til 600kr. Derefter bliver du kontaktet og der aftales et tidspunkt til rensning af din computer. Det tager 3-7 timer og ordnes igennem fjernsupport. Det vil sige jeg ikke fysisk vil være tilstede. Og derfor kræver det selvfølgelig også din computer kan gå på internettet. Og derefter får du igen en hurtig pc, ja du vil mærke en markant hurtigere computer hastighed.

Se videoen hvor jeg viser og forklare hele forløbet – Tryk Her

Hvorfor er min pc langsom?

Hvorfor du har fået en langsom computer, kan der være mange grunde til. Men tit som årene går samles der en masse informationer fra nettet som placeres i mapper på ens computer. Og for at opretholde hurtigheden på ens computer, er det rigtig godt engang imellem, at få renset disse mapper. Og der findes en masse programmer på nettet der kan klare denne opgave. Og det er netop igennem de mange års erfaringer ithansen ved hvilken spyware program der skal bruges ved en rensning, for at forøge pc hastighed. Så du igen kan få en hurtig pc. Og man skal også huske der skal et godt antivirus program på computeren. Og der har ithansen mange års erfaringer med hvilken virus program der er godt og brugervenligt. Og er man mere til gratis virusprogrammer så er dette selvfølgelig også en mulighed. Selv om mit råd er, at give de små kroner der gør, at du bliver så meget bedre beskyttet. Ja ligesom når du vælger at få kasko på din bil.

Pc langsom ved opstart

De fleste af os kender det at vi trykker på computerens startknap, og så sætter vi bare at venter på computeren bliver køreklar. Og for nogle computere tager det bare rigtig rigtig lang tid.
Der er nogle ting man selv kan eller få gjort for at ændre på dette. Ja i de fleste tilfælde er ens pc sat til med snavs. Og dette bevirker også computeren er 100 år om at starte op. Så pcén skal selvfølgelig renses. Og så får man slået diverse opstartsprogrammer fra. Da disse tit ikke er nødvendige og sløver pcén opstart. Og vil man gå hele vejen som er en større proces. Og koster en del hvis man ikke selv kan klare det. Men lover også man får en mærkbar forskel både i opstart men også i det daglige brug. Ja man får sat det man kalder en SSD harddisk i computeren. Som er minimum 1 1/2 gang hurtigere end en almindelig harddisk. Den store ulempe ved SSD harddisk er, at de ikke er på så mange gb. Det vil sige man kan få nogle på mange gb, men så koster de også kassen. Så det mest normale er at man køber en på 128, 256 eller på 512gb. Og er man så typen der har rigtig mange billeder, film eller musik. Så beholder man sin gamle harddisk som backup hvis man har en stationær computer. Og er det en bærbar man har, så køber man en ekstern harddisk til usb porten. Og så gemmer man alle sine billeder osv på denne. Og lover det er det hele værd. Det er ligesom at få en helt ny computer der bliver super hurtig!

Hvorfor er min pc langsom på nettet?

Ja en af grundende kan være din pc er sat til med snavs, og derfor kører der en masse bagvedliggende processor der tager alle kræfterne fra din computer. Og nogle gange hjælper det bare at få afinstallerer diverse toolsbar og få nulstillet sin browser. Men de fleste gange kræves der en større scanning af computeren. Som det netop er det ithansen tilbyder kunderne her på siden. Så er du mere på kig efter et sted, hvor du kan få renset din computer gratis. Så er der masser af selvhjælps forums grupper på nettet.

Gider du ikke al det bøvl, så kan du selvfølgelig også vælge at købe en billig bærbar computer her!