Computerbutik - Køb Billige Computere

Pc Hjælp | Hjælpen Til Computere I Odense & Fyn

Ithansen har været igang siden 2004, så der er rigtig mange års erfaringer at arbejde ud fra. Og vi kommer ikke udenom, at rigtig mange computer problemer løses igennem erfaringer man har haft med computerne igennem årene.
 
Al pc hjælp er pt stoppet
Der vil snarest komme henvisninger til
hvor du i stedet kan få noget it support!
 

Ithansen løser rigtig mange opgaver igennem fjernstyring af pc. Som er en rigtig god og billig løsning for kunden. Og det er tit en fordel, hvis man f.eks. Har fået en langsom pc. Og man ikke lige synes, man har penge til en billig bærbar eller stationær pc. Så kan man efter aftale, få startet en lille fil op på denne langsom computer der gør, at jeg derefter kan få kontakt til denne, og udføre en rensning af computeren. Så denne bliver hurtig igen. Og vi får fjernet al malware engang for alle. Og det er en proces der tager 3 til 7 timer. Og hvor jeg slukker computeren når jeg er færdig.

Men ellers tager jeg også ud til folk, hvis jeg vurdere det er et problem der ikke kan løses via fjernsupport. Som rigtig mange problemer ellers kan. Og i nogle tilfælde kan det også være nødvendigt, at kunden kommer og aflevere computeren, hvor jeg så kan have denne 1-3 døgn, for at få styr på den alt efter hvad problemet er.

Her er nogle ting du skal vide, i forhold til at modtage computer hjælp fra ithansen:

  1. Ved ithansen får du en pris med det samme, i forhold til hvad det vil koste, at modtage hjælp til computeren.
  2. Du får en super god service da ithansen ved, at det er igennem denne gode service at kunderne kommer igen, og giver navnet og nummeret videre, når de møder andre på deres vej der har brug for billig computer hjælp.
  3. Skulle det være tilfældet at dit problem er et problem ItHansen ikke kan løse så får du klar besked med det samme. Og så vidt det er muligt hjælper ItHansen dig videre til andre der måske kan løse dit problem.

Computer hjælp – udkørende computer hjælp:

Har du et problem eller udstyr der skal sættes op, som ikke ville kunne klares igennem fjernsupport, så bliver der via telefonen aftalt en pris og en dag hvornår ItHansen kan komme forbi og ordne det for dig. Og ligesom Peter fra tv reklamen fra LÈASY så kører jeg ikke før det virker!

Computer hjælp – Igennem fjernsupport:

Hvis du skriver eller ringer og forklarer hvad du har brug for hjælp til. Hvis der så bliver vurderet at dette kan løses igennem fjernsupport så bliver dette meldt ud. Og takker du ja så aftales det hvornår jobbet kan udføres samt hvad prisen bliver for at få løst dit problem.

Computer hjælp – Hjælpen udføres på værkstedet:

Nogle gange er det nødvendigt at få computeren hjem på værkstedet for at løse kundens problemer. Og som altid aftales der også på forhånd hvad det vil koste at få udført denne pc reparation

Hvis du vurderer du ikke vil ofre disse penge på computeren og heller vil købe en ny computer så tilbyder ithansen forskellige modeller. Og er du på jagt efter en billig bærbar så er der en god chance for jeg kan hjælpe.

Det skal siges ithansen hjælper ikke med Mac computere. Da erfaring med disse enheder ikke er tilstede (foruden iPhone og iPad)